Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати електрошокер?

Електрошокер - сучасне і надійне засіб самооборони, яке здатне захистити життя і здоров'я людини в самих різних екстремальних ситуаціях: домаганнях п'яних хуліганів, неадекватному і небезпечній поведінці людини в наркотичному сп'янінні, спробі пограбування або насильства, напад бродячих собак. Ключовою перевагою шокеров є їх ефективність, простота в застосування і законність. Стати власником електрошокера може будь-який повнолітній громадянин країни.

Сучасні виробники поставляють на ринок різні моделі шокеров, і орієнтуватися у величезному асортименті пристроїв допоможуть відгуки професіоналів і покупців.

Для того, щоб правильно вибрати електрошокер на сайті https://paralizator.com.ua, в першу чергу, необхідно точно визначитися для яких цілей він буде використовуватися. Якщо мета - реальна самооборона, то необхідно вибирати найпотужніші пристрої. Якщо відлякування собак - можна брати ЕШу середньої і малої потужності.

Визначившись з метою, можна вибирати форм-фактор (або внеший вид) - це може бути класичний іскровий розрядник, ліхтар-електрошокер, електрошокер-кийок, що стріляє (дистанційна) модель або шокер замаскований під губну помаду, пачку сигарет, мобільний телефон і т. п. Тут все залежить від принципу: «На смак і колір - товаришів немає».

У кожного виду свої переваги і недоліки. Наприклад, електрошокери-ліхтарі відмінно справляються зі своєю функцією висвітлювати простір. Цим яскравим світлом в темний час доби, також можна оборонятися, засліплюючи супротивників. Але потужність електричного розряду найпотужнішого з них, ніколи не «дотягне» до сили шокера у вигляді кийка, біти або класики. Тим не менше, більшість шокеров виду ліхтарик матимуть металевий корпус, який, у випадках реальної загрози втрати здоров'я або життя, можна застосовувати, як ударну зброю.

Ще одною, безсумнівною, перевагою ліхтарика з електрошоком буде зовнішній вигляд, а це дуже важливо. Так як, ефективність самооборони залежить не тільки безпосередньо від технічних характеристик, таких як: напруга розряду, сила струму, потужність, але і від раптовості (несподіванки) застосування! Тобто від психологічних факторів.

Потужність електрошокера безпосередньо залежить від його розмірів! Чим більше електрошокер, тим більше у нього акумуляторна батарея та генератор високих частот. Тому, практично немає в продажу дуже потужних електрошокерів-ліхтарів, так як в них просто не помістяться необхідні батарея і акумулятор.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.