Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Курорт Трускавець - незабутній відпочинок для всієї родини

Трускавець - курорт, відомий у всій Європі. Невелике місто в Львівській області підкорив серця мільйонів людей різного віку. Тут неймовірно красиво і чисто. Туристи можуть оселитися в один з десятків санаторно-курортних комплексів і гарненько відпочити, забувши про суєту густонаселених мегаполісів.

Елітні готелі і санаторії курорту Трускавець

Щоб відпочинок в Трускавці запам'ятався всій родині, необхідно вибирати місця з максимальною кількістю зручностей. Особливо затребуваними є готелі з СПА-центрами: «Міротель», «Ріксос Прикарпаття», «Шале Грааль», «Женева» та інші. Перевагою місць є наявність басейнів, саун і лазень декількох видів. Також гості можуть відвідувати масажні та косметологічні кабінети, насолоджуватися ароматерапією і обгортанням.

П'ятизіркові готелі Трускавця мають у своєму розпорядженні широким вибором апартаментів різних категорій. Більшість номерів мають власний балкон з неймовірним видом на ліс або гори. Якщо Вас зацікавив курорт в Трускавці, зверніться до менеджерів компанії https://citybreak.com.ua/location/truskavets і обговоріть з ними умови придбання путівки.

Бюджетні комплекси для відпочинку

До числа недорогих комплексів відносяться: «Джем», «Кристал», «Алмаз», «ревіт» та інші. У них є все необхідне для повноцінного відпочинку: спортивні майданчики, кафе, бібліотеки і альтанки з мангалами. Ціни в Трускавці на курорті в 2020 році варіюються від 350 грн на добу з людини. У цю вартість входить проживання, харчування, базове лікування та спектр послуг. За додаткову плату можна отримати деякі процедури місцевого медичного центру: курс масажів, відвідування соляної кімнати, вуглекислі і трав'яні ванни.

Лікування в Трускавці

Незалежно від рейтингу здравниці і категорії обраного номера, гості можуть скористатися послугами місцевих лікувальних центрів. Найбільш обладнаними є центри «Мед-Палас», «Авель» і «MOLDOVA Wellness & SPA». Вони включають водолікарню, діагностичне відділення, маніпуляторні кабінети і терапевтичний корпус. Лікування на курорті в Трускавці є ефективним, що доводять мільйони позитивних відгуків від туристів.

Основними спеціалізаціями медико-реабілітаційних центрів є лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, сечостатевої, нервової та серцево-судинної системи, реабілітація після операцій на нирках і шлунку, а також вирішення проблем опорно-рухової системи.

Найбільш популярними процедурами вважаються:

  1. теплове лікування;
  2. ультразвукова терапія;
  3. зрошення кишкові і вагінальні;
  4. лікувальні ванни;
  5. обгортання;
  6. інгаляції і ароматерапія;
  7. витягування хребта у воді.

Відпочинок з дітьми

Трускавець - це саме те місце, в якому можна відпочити з дітьми. Юні туристи будуть раді достатку зручностей і розваг, створених для них адміністрацією. Практично в кожному СПА працює дитячий басейн, наповнений теплою водою, де діти зможуть поплавати або ж навчитися плавати під інструктажем досвідченого тренера. На території комплексів працюють ігрові кімнати та спортивні зали, де малюки зможуть погратися і поспілкуватися з однолітками.

На прибудинковій території готелів розташовуються дитячі майданчики з гойдалками та гірками. Влітку тут встановлюють надувні батути, а вечорами організовують анімаційні шоу. На базі п'ятизіркових готелів працюють дитячі табори для дітей від 6 до 16 років. Хлопці вчать іноземні мови, ходять в походи, відвідують різні майстер-класи та спортивні тренування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.