Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Під який тип фігури можна носити толстовку оверсайз?

Що ж, сьогодні поговоримо про модні тенденції 2021. Можна порадіти з того, що дизайнери і надалі звертають свою увагу на зручність та практичність одягу. Дівчата не будуть змушені вдягати тісний, вузький чи стягуючий силует одягу. Так як в моді стиль оверсайз, нарешті можемо видихнути та дозволити собі зайве тістечко чи шоколадку.

Чому толстовка?

І справді, чому? Асоціюється вона з чимось товстеньким. Можливо це через щільність матеріалу. Чи в ній виглядаєш пишніше? А може вона просто для людей з крупнішою статурою ? Та якщо копнути глибше, то археологічні дослідження виведуть на чисту воду. Тут виявляється замішана класика. При чому ця класика не про стиль, а літературу.

Хто не знає письменника Льва Толстого, з ним знайомі практично всі. А хто міг би собі уявити, що він став причиною виникнення не лише новітніх тенденцій у літературній культурі того часу, а й стилі. Як персона популярна, мав чимало шанувальників та прихильників. Тому його вільна сорочка на випуск, яка була зручною, теплою та комфортною приглянулась широким масам, і відповідно називали її толстовка.

Варто згадати, що є інша назва того самого предмету одягу – пайта. Ця назва пішла з фінської. Так називали довгу, простору сорочку, яку носили ще вікінги.

Толстовка жіноча має різновиди, і тут виникає плутанина. Не лише через те, що з чим носити, а й через те, як одне відрізнити від іншого. Спробуємо розставити крапки над “і”.

Худі – це одяг для худих?

Худі - це жіноча кофта з капюшоном та кишенею на животі. До вже звичного нам вигляду доєднався популярний напрямок oversize. Цей напрямок не лише додає виробу довжини, цей напрямок про свободу, об’ємність та незвичність.

Як же носити толстовку жіночу оверсайз? Якщо це видовжене худі – то її сьогодні може одягнути жінка чи дівчина будь-якого віку чи з будь-якими формами. ЇЇ призначення приховати та зігріти. Тому, щоб кого не бентежило у своїй фігурі, дана модель покликана не підкреслити принади, можна сказати навпаки - продемонструвати, що вони не найважливіші. Головним об’єктом стає сама людина та її почуття.

Хочу зауважити ще один плюс худі в стилі oversize. Пам’ятаю ще кілька років тому було не просто підібрати одяг для вагітних. Не все, що було на полицях спеціалізованих магазинів підходило, чи елементарно – подобалося. Ось тепер, панянкам, які очікують на маленьке диво, є де розгулятися та одночасно відчувати, що твій стиль та смак від цього не постраждали.

Переваги толстовок на застібках

Однією з модних варіацій толстовки є – олімпійка, кофта на змійці з капюшоном та кишенями по боках. Цій штучці властива всесезонність. Завдяки застібці її можна влітку одягнути на футболку з яскравим декором, при чому вся краса зображення лишається назовні. Осінню чи весною толстовки оверсайз зможуть замінити курткою бомбер. Якщо одягнути олімпійку під куртку взимку, вона прекрасно зігріє.

Кому личать толстовки оверсайз, а кому - не дуже

Якщо пригадати, що олімпійка це верхня частина спортивного костюму, то можна впевнено заявити - дуже складно знайти дівчат, яким вона не підходить. Завдяки своїй універсальності ця модель толстовки пасуватиме жінкам чи дівчатам з різноманітною комплекцією.

Якщо використовувати олімпійку, як базову річ в образі, варто подбати про нижній шар. Бо ж ви його легко зможете продемонструвати, розстебнувши змійку. Тут стане в нагоді футболка, сорочка чи логслів – в перекладі довгий рукав. Тобто це тонка кофта, або термобілизна.

Якщо говорити про оверсайз, то те, що під низом теж повинне відповідати цьому стилю. Тобто бути трішки мішкуватим. Таким чином наш дует приховає все, що ви б хотіли приховати.

Об’ємна, видовжена олімпійка маскує розмір стегон, незалежно від того чи вони надто вузькі, чи пишні. Також притушує повноту. Маєте животик? Не біда, балахонність виробу залагодить і цей нюанс. Вдало підібраний низ не зменшить довжини ніг. Наприклад довга спідниця з плісируванням, або ж джинси скінні чи мом.

Олімпійка це та річ, яка доповнить образ на свято або повсякдень. ЇЇ завжди можна легко зняти, за потреби, та продемонструвати круту футболку чи сукню.

Чи буває світшот з капюшоном?

Чесно кажучи капюшон – це фішка худі. Світшот це кофта без застібок, капюшонів та кишень з гумовими вставками на манжетах, горловині та знизу. Він може бути з написом, без напису, з принтом логотипу, або будь-якого іншого популярного зображення. В залежності від того, класичний чи нестандартний крій даного світшоту, можемо приймати рішення одягнути його конкретно вам або утриматись.

Якщо це укорочена модель, вона більш підійде струнким дівчатам з ідеальною фігурою. А от модель оверсайз буде вдалою для дівчат з трикутним типом фігури, легко гублячи широкі плечі в складках одягу.

Дівчатам та жінкам з типом фігури «груша» допоможе подовжений світшот оверсайз. В даному випадку важливо, щоб нижня резинова вставка не облягала, а вільно спадала донизу.

Для представниць фігури типу «ябучко» знову ж буде в нагоді балахониста, подовжена модель. Вона приховає животик та стегна. Ще допоможуть оригінальні моделі світшоту без резинки знизу, але зі вставками у вигляді змійок по боках.

Ну що ж, дівчатка, підводимо підсумки. Толстовка оверсайз врятує власницю будь-якого типу фігури. Допоможе почуватись комфортно і стильно в усі пори року та буквально скрізь і завжди. Улюблену супер річ можна одягнути в офіс, кафе, кіно, ресторан. Толстовка оверсайз – це наша палочка-виручалочка, яка творить дива.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.