Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Помилки при виборі трикотажної сукні. Як ми псуємо фігуру.

Якщо ви ще не оцінили всі переваги трикотажних суконь в осінньо-зимовому гардеробі, настійно рекомендую не відкладати цю справу в довгий ящик.

Ну погодьтеся, чим простіше внутрянка нашої зимової "капустки-незамерзайки" (а взимку тепло на першому місці, правда ж?), тим краще і комфортніше. І ось тут тепла сукня-кокон буде дуже доречною. Апгрейдити її можна як завгодно: додати шар знизу, зверху і про теплі колготки не забути.

А тепер серйозніше. Трикотажні плаття unimarket - це в першу чергу про зручність і затишок. Але не завжди для образу сексі-спокусниці. У настрої аутфіта далеко не останню роль грає матеріал сукні. І трикотаж мало підходить для коктейльних або гламурних вечірніх нарядів.

А ось кежуал образи з трикотажним платтям в головній ролі - ідеальні.

Трикотажні сукні - це стильне і затишне рішення на зиму, однак, щоб виглядати в ньому добре, варто враховувати наступні нюанси посадки:

1. Занадто коротка сукня

По-перше, це холодно. По-друге, так вже не носять останні років 10, гламурні двохтисячні з Періс Хілтон давно пройшли. По-третє, при погляді на цих дівчат, виникає враження, що вони забули надіти спідницю. До того ж, довжина до середини стегна ускладнює низ, якщо поділ щільно обтягує.

Як виправити:

Якщо у вас вже є таке плаття і ви не хочете з ним розлучатися, ситуацію можна врятувати. Але умова порятунку - сукня має бути вільною посадки. Коротку сукню можна носити поверх сукні довжини міді з тонкої тканини. Нижня спідниця повинна прикривати коліна.

Щільні темні колготки або високі чоботи нейтралізують "ефект оголення", недоречний взимку.

2. Занадто обтягуючі сукні

Футболка в обтяжку промальовує випираючий живіт навіть самим струнким моделям, що вже говорити про дівчат з нормальною людською фігурою. І виглядає досить вульгарно.

Як виправити

Якщо хочеться підкреслити талію - вибирайте сукні з расклешеною спідницею та довжиною міді. Жіночно, демонструє всі переваги фігури, але при цьому не псує силует і виглядає сучасно.

3. Об'ємні в'язані коси

Таке плетіння повнить і робить образ занадто домашнім. Непоганий варіант в якості домашнього одягу, але базовим сукнею така модель стати не може.

Як виправити

Вибирайте плаття більш гладкого плетіння, наприклад "локшина".

Якщо у вас вже є сукня "з косами", можна спробувати її стилізувати за допомогою грубого акцентного взуття та аксесуарів - це відверне увагу від сукні, вона стане фоном. Якщо сукня коротка та об'ємна - можна носити як светр.

4. Тонка тканина

Тонкий трикотаж підкреслює кожну складочку і не зігріває, просто відмовтеся від таких моделей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.