Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Суші Кілограм — споживай лише якісне!

Останнім часом суші та роли набувають усе більшої популярності в Україні. З’являється все більше закладів, які готують ці вишукані страви японської кухні. Проте як обрати справді якісний продукт серед усього різноманіття? Як створюються суші і чи можна бути впевненим в їх безпечності для організму? На ці та інші питання відповідає Kilogramm Sushi Project.

Сучасне обладнання на варті вашого здоров’я

Суші винайшли більш ніж 400 років тому. З розвитком технологій постійно змінювались і способи зберігання продуктів та приготування страви. Наприклад, довгий час суші готувались виключно з маринованої риби і лише у ХІХ сторіччі вирішили подавати рибу сирою. Завдяки цьому вдалось значно прискорити час приготування суші та ролів (до декількох хвилини) та подавати страву максимально свіжою та корисною.

Та час не стоїть на місці. Сьогодні технології дозволяють привозити необхідні продукти з далеких країн за максимально короткий час та зберігати усі корисні властивості цих продуктів. Команда Kilogramm Sushi Project співпрацює лише з перевіреними постачальниками, що мають усі необхідні документи та сертифікати. Необхідну сировину перевозять виключно з дотриманням усіх санітарних норм, а завдяки сучасним холодильним та морозильним камерам, якими обладнані автівки постачальників, риба та морепродукти потрапляють до нашої кухні немов щойно виловлена.

Якість продуктів від KILOGRAMM

Неможливо говорити про якісні суші, якщо ці суші були виготовлені з неякісних продуктів. Тому якщо Ви хочете переконатися, що суші-сети на вашому столі якісні — запитайте які продукти використовувались при його приготуванні.

Найголовніший інгредієнт будь-яких суші — рис. Він має бути не аби яким, а спеціального сорту, що вирощується в Китаї або США. Наші майстри замовляють необхідний рис з США, а для його приготування використовують сучасні рисоварки, що створюють необхідний температурний режим та рівень вологи. Завдяки цьому рис для суші виходить необхідної консистенції, що дуже важливо при приготуванні справжніх суші.

Автентичний соєвий соус та васабі ми замовляємо у японського виробника, щоб наші клієнти могли насолодитися справжнім смаком японських кулінарних традицій. Норі ми вибираємо тільки з маркуванням «А» або «Gold». Такі листи відрізняються гарною якістю, ароматом і гнучкістю. Тож замовляючи суші сет у Кілограм ви можете бути певні, що замовляєте абсолютно якісну продукцію!

Безпека

Одне з обов’язкових правил на нашій кухні — це абсолютна чистота. Усі представники нашої команди обов’язково носять маски та постійно контролюється температура тіла. Усі кухонні прилади дезінфікуються після кожного використання та двічі на день у всіх наших приміщеннях проводиться вологе прибирання.

Сьогодні піклування про власне здоров’я та здоров’я оточуючих виходить на перший план. Тому задля Вашої безпеки ми започаткували безконтактну доставку. Взагалі, суші та роли вважаються якісними протягом 1-2 годин після приготування, тож дуже важливо, аби продукт доставили до вас якомога швидше. Ми ретельно відбираємо кур’єрів до нашої служби доставки, тому наші клієнти знають, що:
а) роли готуються одразу після замовлення; б) роли доставляються одразу з кухні. Щойно страва готова — її доставляють до вас!

Суші Кілограм — це неперевершений смак, абсолютна безпека для здоров’я та високоякісний сервіс!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.