Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як відпочивати на морі з дітьми

Море просто чудове і для дітвори безпечне. Купаючись в морі, щоб потрапити на глибину, будь то дитині або дорослому треба пройти як мінімум метрів 100. Саме безпека дитячого відпочинку, їх купання, так приваблюють масу сімейних пар з дітьми.

Літо - прекрасна пора. Так хочеться відпочити по повній і оздоровитися. Коли є маленькі діти, до питання відпустки підходять більш грунтовно. Адже потрібно щоб задовольнялися всі наші потреби - більш детально про це можна дізнатись на сайті https://komfortplus.com.ua/.

Теплий клімат, піщані пляжі, сучасні санаторії і місцевий колорит приваблюють туристів.

Окремо варто відзначити природні ресурси. Багато відправляються з дітьми оздоровитися. Корисне море, насичене мінералами і солями. Воно прогрівається до + 26 С і дрібне перші 100 метрів. Купатися там подобається навіть малюкам. Пляжі тут завжди безпечні і доглянуті. Оснащені сучасним інвентарем у вигляді різних водних гірок.

ПРАВИЛА ВІДПОЧИНКУ НА МОРЕ З ДІТЬМИ

  1. Рекомендований час для пляжного відпочинку: вранці - до 11 годин, ввечері-після 16 годин. У цей час сонце менш агресивно, не проводьте на море весь день-сонячний / тепловий удар, сонячні опіки не стануть прикрасою вашого відпочинку;
  2. Обов'язково користуйтеся сонцезахисними кремами з максимальним рівнем захисту, причому намазати себе і дітей рекомендується перед виходом з готелю, а не на пляжі, - так ви забезпечите найкращий рівень захисту від ультрафіолету;
  3. Якщо бачите навіть невеликі хвилі, зверніть увагу на рятувальний пункт - на флагштоку може висіти чорний прапор - категорична заборона на купання. Він вивішується не тільки при виникненні сильного шторму, але і коли на морі тягун. !
  4. Шторм - це взагалі зовсім не привід для нестримних морських веселощів;
  5. Не вживайте на спеці надмірну кількість спиртного, особливо на морі, тим більше, коли поруч ваші діти;
  6. Обов'язково дотримуйтесь правил особистої гігієни.

Якими будуть особливості оздоровчої кампанії-2021, поки судити складно. Багато що залежить від епідобстановки. У минулому році санітарно-епідеміологічні правила строго обмежили завантаження об'єктів, зменшивши її вдвічі. Крім того, тривалість змін в дитячих таборах скоротили.

Частина заміських стаціонарних таборів зіткнулася з тим, що в умовах пандемії дозволено було проводити оздоровлення тільки для дітей, які проживають на території суб'єкта. Тому всі контракти, які були укладені до цього, не змогли бути реалізовані, і частина стаціонарних позаміських таборів протягом 2020 року так і не відкрилася. Також виникло питання зміщення оздоровчої кампанії. Вона почалася набагато пізніше, ніж було заплановано.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.