Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати б/в iPhone. Корисні поради

Багато користувачів хочуть стати власниками сучасних смартфонів від компанії Apple. Але не у всіх є можливість купити нові гаджети, тому в цьому випадку ідеальним варіантом стане покупка б / у iphone. Але, щоб не розчаруватися в покупці, потрібно правильно вибирати пристрій.

Переваги покупки б/в смартфона

Бувший у використанні айфон, навіть якщо він вийшов на ринок 5 років тому, зможе скласти гідну конкуренцію недорогим телефонами, що функціонує на базі ОС Android, по стабільності роботи і швидкості виконання завдання.

Крім цього, вартість таких апаратів набагато нижче, тому можна постійно змінювати моделі, не переплачуючи під час її виходу. Щоб вигідно придбати айфон 11 про макс бу - переходьте за посиланням.

Особливості вибору бв iPhone

Перед вибором б/в iPhone треба заздалегідь вивчити критерії пошуку, які будуть основними, а які другорядними. Якщо до телефонів Apple застосовується поняття Neverlock, то це означає, що вони можуть працювати з будь-яким оператором зв'язку. Але якщо гаджет "залочений", то він може працювати тільки з певним оператором або будь-сім-картою, але тільки через особливий перехідник «R-Sim». Другий варіант "яблучних" гаджетів дешевше, але ризик блокування оператором або виникнення складнощів із заміною сім-карти присутня.

Дизайн б/в смартфонів і нових може бути однаковий, але існують відмінності за параметрами:

  1. внутрішня пам'ять -важливо перевірити цей показник, тому що через відсутність слота для карти пам'яті ускладнить зберігання потрібної інформації. ідеальний варіант - обсяг пам'яті не менше 16 ГБ;
  2. камера;
  3. процесор;
  4. Об'єм оперативної пам'яті.

Крім цього, б / в смартфон повинен мати комплектацію з оригінальних аксесуарів:

  1. мережевий адаптер,
  2. кабель Lightning,
  3. скріпка для лотка SIM-карт,
  4. фірмова гарнітура.

Що перевірити в б / в смартфона Apple?

При покупці б / в iphone перевірити потрібно:

  1. Корпус - не повинно бути ніяких видимих пошкоджень. Якщо є сильні пошкодження, то, ймовірно, смартфон падав, тому від покупки краще відмовитися. При наявності подряпин можна попросити знижку.
  2. Модулі та зв'язок - функціонування повинно бути в стандарті зв'язку GSM за винятком тих випадків, коли покупець сам шукає версію CDMA. Для перевірки модуля зв'язку треба вставити робочу сімку і перезавантажити девайс. якщо мережа знайде швидко, то проблем немає. Для перевірки динаміка потрібно зателефонувати або відправити смс.
  3. Сканер відбитків пальців і клавіші - при огляді потрібно перевірити роботу дактилоскопії, приклавши свій палець і ін. Якщо вона працює добре, то для розблокування потрібно частки секунд. При перемиканні режимів включається тактильна чутливість.
  4. Акаунти.
  5. Камеру - треба оглянути її візуально для визначення стану. якщо під склом є пил і сміття, то корпус розбирався. Камеру перевірити треба з усіх боків.
  6. Екран - при наявності подряпин і відколів від покупку краще відмовитися. Звернути увагу потрібно і на передачу кольору.
    акумулятор - важливо врахувати автономність гаджета, щоб він пропрацював як можна довше.
  7. Звук - перевірити загальне звучання смартфона і звук в навушниках.
  8. Навігацію - треба включити в настройках GPS і перевірити його працездатність.

Як купити айфон б/в без ризику?

Щоб визначити вік гаджета, його стан, інтенсивність використання і потенціал роботи, знадобиться звернутися для перевірки до сервісного центру. При покупці б / у айфона потрібно попередньо знайти фахівця, який допоможе визначити, потрібно купувати виріб або коштує від цієї ідеї відмовитися.

Знайти підходящий варіант можна по оголошенню в мережі, соцмережах, на дошках оголошень. Якщо виникли сумніви в справності смартфона, то краще звернутися в магазин уживаної техніки. тут нададуть не тільки гарантію, а й консультацію.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.