Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати торт для свята

Правильно підібраний торт стане справжньою окрасою свята, здивує гостей і потішить винуватців торжества. Існують певні правила, які допомагають вибрати ідеальний варіант для ювілею, весілля або будь-якого іншого заходу.

Пишне застілля або сімейне свято складно уявити собі без красивого і смачного торта. Сучасні десерти здатні здивувати не тільки смаком, але і дизайном, оригінальною формою, підкреслити тематику торжества. Замовити торт на ювілей можна на сайті за посиланням нижче - це відмінна можливість отримати оригінальний десерт в авторському виконанні та єдиному екземплярі.

При виборі кондитерського виробу серед асортименту, який пропонує харьковская кондитерская фабрика, потрібно орієнтуватися як на свої смакові переваги, так і тих, хто буде присутній на святі. Під всіх підлаштуватися складно, але завжди можна врахувати деякі моменти. Наприклад, якщо у кого-то з членів сім'ї або найближчих друзів алергія на горіхи, варто вибирати солодощі без цього інгредієнта. Всі продукти, які використовуються майстрами oazistort.ru для приготування тортів, високої якості. Каркаси, розроблені за спеціальними кресленнями, здатні витримати серйозне навантаження.

Вартість готового торта залежить не тільки від обраного виду коржів, начинки, розміру. Важливе значення має і дизайн, і спосіб виготовлення. Найдешевші - цілісні вироби, їх випікають цілком. Збірні складаються з декількох коржів, вони дорожче. Найдорожчі - каркасні, багатоярусні торти.

На ціну впливає і склад. Бісквітні коржі вважають класикою, але є ще й коржі з пісочного тіста, і вафельні. Якщо хочеться бачити на столі легкий десерт, варто звернути увагу на сметанні, сирні, білкові креми. Масляні начинки, склади зі згущеним молоком дуже ситні, але для деяких можуть здатися важкими.

Вибираємо форму і розмір торта

Вибираючи торт на свято, потрібно заздалегідь розрахувати його вага. На кожного гостя має припадати 200-250 г. Можна зробити з запасом: нехай краще частування залишиться, ніж його не вистачить на всіх. Торти вагою до 3 кг, як правило, виготовляють в один ярус. Якщо вага більше 3 кг, зручніше зробити кілька ярусів, а для тортів більше 6 кг потрібні спеціальні підставки, щоб конструкція зберегла форму.

Зовнішній вигляд частування може бути абсолютно різним. Якщо потрібна якась химерна форма, краще звернутися до професіоналів: досвідчені кондитери допоможуть втілити в життя самі незвичайні кулінарні фантазії. Якщо мова йде про частування для корпоративу, варто звернути увагу на прості форми, але з нанесенням логотипу компанії або якихось корпоративних символів на верхню частину. Сучасні технології дозволяють зробити дуже незвичайні вироби.

Торт на ювілей, день народження може бути будь-яким за формою. Варто пам'ятати, що вага залежить не тільки від розміру, але і від виду начинки. Суфле, сирні та білкові креми важать мало. Нуга, шоколадні обтягування, мастика обтяжують готове кондитерський виріб.

До вибору торта на свято варто підійти ретельно, правильно розрахувати розмір і вага. Вид начинки, коржі і дизайн - це справа смаку. Якщо дотримати сучасні тенденції, прикраса столу буде не просто смачним, але і витонченим, незвичайним.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.