Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кращі тапки - які вони?

Тапочки носять не тільки вдома. Є моделі для відвідування басейну і банних процедур, а також спеціальне взуття для активного відпочинку на відкритій воді.

Пухнасті жіночі тапки

У таких затишних тапочках домашній відпочинок ще комфортніше. Жіноча модель на плоскій підошві з відкритим верхом виявиться зручною для власниць ступень будь-якої ширини.

Причини для покупки:

  1. Легка неслизькою підошва;
  2. Виготовлені з натуральної овчини;
  3. Стильний дизайн;
  4. Довговічність.

Поверхня виробу вистелена хутром овчини яскравого кольору. Завдяки такому виконанню тапочки прекрасно зігрівають ніжки в осінньо-зимовий період. Текстильна горизонтальна вставка в підставі додає моделі ще більшу родзинку. Величезний асортимент домашнього і не тільки взуття, а також всіляких корисних речей для будинку - на сайті https://antykruza.com.ua/.

Жіноча домашнє взуття на натуральному хутрі реалізується в розмірах від 36 до 40. Овчина дарує делікатний масажний ефект, але за однієї умови - носити тапочки потрібно на босу ногу. В результаті такого застосування хутро швидко знімає тягар і поколювання, повертаючи ступень легкість.

Зносостійка модель не ковзає на будь-яких підлогових покриттях завдяки прогумованої підошві. Хутряні тапочки не вимагають складного догляду і легко переносять багаторазові машинні прання на делікатному режимі. Настільки яскрава, але елегантна модель прекрасно доповнить як хатні образи з жіночними халатами і пеньюарами, так і з кумедними піжамами.

Стильна шкіряна модель

Елегантні тапочки оцінять чоловіки, які бажають виглядати з голочки навіть вдома.

переваги:

  1. Легка плоска підошва;
  2. Представлені в 3 кольорах;
  3. Виконані з натуральної шкіри;
  4. Зручна колодка.

Взуття на плоскій підошві з неймовірно зручною колодкою і закритим носом не провокує дискомфорту і болю в ступнях навіть при багатогодинному носінні. Модель в класичному стилі виконана з натуральної шкіри з тисненням під крокодила, хоча в асортименті є і гладкі варіанти.

Легка взуття забезпечує нормальну вентиляцію, не провокуючи пітливості стоп. Підошва виготовлена з етиленвінілацетату - неймовірно легкого і міцного матеріалу, що володіє амортизирующим ефектом.

Модель виробляється в чорному, бордовому і бежевому кольорах, тому свою ідеальну пару домашньому взутті зможе вибрати навіть чоловік з вибагливі смаком. Довговічний виріб не вимагає складного догляду, за винятком своєчасного видалення забруднень вологою губкою і нанесення крему. Розмірна сітка цієї моделі - від 40 до 46.

Аквавзуття для відпочинку біля води

Віддаєте перевагу активному пляжний відпочинок звичайному прийому сонячних ванн? В такому випадку вам необхідні коралові тапочки.

Причини для покупки:

  1. Захищають ступні від пошкоджень;
  2. Чіпка підошва для комфортних занять водними видами спорту;
  3. Широкий розмірний ряд;
  4. Стильний дизайн;
  5. Вентильована модель.

Закрите чоловіче аквавзуття висотою по щиколотку виконана в спортивному стилі. Взуття підходить не тільки для комфортних прогулянок по коралів і гальці, а й для занять пляжним волейболом, а також водними видами спорту.

Верх аквашузов виконаний з текстилю та синтетичних вологонепроникних матеріалів, стійких до вицвітання і зовнішніх пошкоджень. Сітчаста поверхня з м'яким прошарком попереджає натирання ніг при тривалому носінні.

Анатомічна гумова підошва з особливої липкої гуми Stealth з глибоким протектором забезпечує неперевершене зчеплення, а наявні дренажні отвори гарантують швидке відведення вологи. Взуття, створена з використанням технології Climacool, дарує безперешкодну вентиляцію стоп і зберігає приємне відчуття прохолоди навіть в спеку.

Еластична модель без застібок і блискавок знімається і надівається одним рухом, без зусиль. Terrex Climacool виробляються в чорному і сірому кольорах в розмірах від 38 до 47, підходять підліткам і чоловікам великої статури.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.