Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ароматизатори для електронних сигарет - які вибрати

У прагненні дотримуватися здорового способу життя, сучасне суспільство придумало безліч способів позбутися такої шкідливої ​​звички, як куріння. Один з таких - використання електронної сигарети.

Е-сигарети перетворюють спеціальну рідину в пару, при цьому шкідливі канцерогени і смоли не потрапляють в організм парильщика, таким чином завдаючи мінімальної шкоди здоров'ю. Єдине про що слід пам'ятати починаючому вейперу - це смак, який він хотів би відчувати під час ширяння. Цю роль в даному випадку виконують спеціально розроблені ароматизатори, купити які сьогодні не складає труднощів на будь-який гаманець і перевагу.

В даному питанні лімітів практично немає, користувачеві доступні ароматизаторы для электронных сигарет з натуральним змістом і штучно створеним, завдяки чому задоволення від процесу паропусканія можна істотно збільшити.

Які бувають ароматизатори для рідини електронних сигарет

Ароматизатори для електронних сигарет купити можливо двох видів:

  1. склади з натуральними (харчовими) добавками;
  2. штучні склади.

Будь-який магазин ароматизаторів для електронних сигарет готовий запропонувати більше 100 ароматів, і на перший погляд здається, що між даними добавками різниці практично немає, оскільки вони все практично безпечні для людини. Однак натуральні - це елітні ароматизатори для електронних сигарет і їх вибір більш обмежений.

Смаки, отримані синтетичним шляхом, мають ширшу палітру, і тут виробники можуть створювати безліч різних варіацій. Тому купити ароматизатори такого типу набагато простіше, ринок постійно розширюється в цьому напрямі.

Які смаки мають ароматизатори е-сигарет

Якщо вами постійно використовується ел сигарета, ароматизатори купити можна самих різних смаків. Незважаючи на те, що відтінків більше сотні, всі склади можна розділити на кілька підгруп:

  1. Тютюнові. Мають широкий спектр різних смаків, які здатні імітувати класичний тютюн і навіть певні марки сигарет. Такі ароматизатори для сигарет купити рекомендується колишнім курцям, які бажають звести до мінімуму класичне куріння.
  2. Фруктові, ягідні. У цій категорії можна зустріти елітні аромати, створені на основі натуральних інгредієнтів - фруктів і ягід.
  3. Квіткові ароматизатори - купити в Україні в даному випадку можливо склади з запахом троянди, лілії, ялиці і т.п. Вибір тих парильників, що не переносять тютюнового диму, і використовують ширяння як спосіб релаксації.
  4. Інші. Смак кави, кока-коли і іншого популярного напою, конкретного блюда і інші нестандартні варіанти.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.