Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Модні довгі літні сукні 2021

У 2021 році в моді знову будуть літні довгі сукні до підлоги. І це не дивно, оскільки з даними нарядами можна створити безліч ефектних і головне - комфортних луків.

  1. З деніму. Джинсовий одяг нині як ніколи актуальний. Тому, дизайнери включили в свої колекції і довгі сукні, зшиті з тонкого деніму. Це переважно приталені сарафани, вироби а-образного крою та моделі з пишною спідницею. А ось колір може бути різним. Ви вільні вибрати на сайті https://marnastini.com/ як класичну джинсову гаму, так і більш яскраві відтінки.
  2. З відкритим верхом. Плаття, що оголюють плечі, в моді вже не перший сезон. Вони дозволяють створити одночасно ніжний і в той же час сексуальний образ, що притягає лише захоплені погляди. Моделі з відкритим верхом дуже універсальні. Вони однаково добре виглядають, як в монохромному оформленні, так і в кольоровому прінтована, з рукавами або без. Дизайн таких нарядів теж може бути різним. Ви можете зупинити свій вибір на варіантах в мінімалістичному стилі або ж прикрашених воланами, рюшами, оборками, вишивкою та іншим декором.
  3. З завищеною лінією талії. Цей фасон можуть носити не тільки дівчата з ідеальними пропорціями, але і повнотілі красуні, а також вагітні. Адже нижня подкройной частина в таких нарядах досить широка і здатна приховати випирає животик.
  4. З рукавами. Фото з прикладами модних в 2021 році літніх луків, в основі яких довгі сукні з рукавами буквально заполонили fashion-видавництва. На сторінках журналів ви можете побачити, як практичні повсякденні варіанти, виконані в спортивному стилі, так і більш жіночні бавовняні фасони з вишивкою та мереживом. Крій таких виробів теж різний. В тренді будуть, як і раніше, прямі моделі, які можна носити з поясом, приталені або з пишною спідницею.
    Важливо! Намагайтеся віддавати перевагу нарядам з довжиною рукава ¾. На відміну від рукавів стандартної довжини, укорочені набагато практичніше. До того ж, вони візуально зменшують плечі.
  5. З розрізом. Якщо ви хочете створити привабливий цибулю, який нікого не залишить байдужим, в цьому випадку вам варто придивитися до довгих суконь з високим розрізом. Це можуть бути як базові бавовняні наряди, так і більш вишукані вечірні вироби з шовку, атласу або люрексовой тканин.
  6. Плісировані. Не менш актуальними влітку будуть і сукні, пошиті з тканин в дрібну складку. Ви вільні вибрати, як повністю плісировані моделі, так і варіанти, в яких плісировка є більше елементом декору.
  7. З V-подібним декольте. Продемонструвати красиві груди вам допоможуть довгі сукні з декольте трикутної форми. Сам виріз може бути невеликим і лише злегка відкривати груди, так і доходити аж до лінії талії. Тут уже все залежить від особливостей вашої фігури. А от нижня частина такого наряду обов'язково повинна бути клешеная.
  8. Принтовані. В майбутньому жаркому сезоні вам вже точно не обійтися без довгих суконь, прикрашених вигадливими принтами. Що до тематики орнаментів, лідерами, як і завжди, залишаються рослинні мистецтва. Не варто обходити стороною і геометричні візерунки, абстракцію, особливо тай-дай і анімалізм.

Актуальні фасони

Якщо говорити безпосередньо про особливості крою, нижче ми представили моделі довгих суконь, які цього літа будуть в топі.

На запах. Бажаючі знайти наряд на кожен день повинні звернути свою увагу на модні в 2021 році довгі літні сукні на запах. Їх основна перевага полягає в універсальності. Вони прекрасно поєднуються, як з спортивним взуттям, так і з варіантами на танкетці або підборах. А пікантний V-подібний виріз і високий розріз, який утворюється під час руху зроблять ваш образ ще більш жіночним і привабливим.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.