Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вимоги до інформаційного стенду, що має бути на стенді

Грамотне оформлення будь-якої інформації є запорукою її донесення до цільової аудиторії і отримання певної реакції, коли це необхідно. Одним з найбільш доступних і ефективних способів розміщення інформаційних матеріалів є використання спеціальних стендів.

Можливості використання цих конструкцій варіюються в залежності від функціонального навантаження і місця їх розташування. У прозорих кишенях і перекидних системах друковану інформацію можна розмістити таким чином, щоб контент привертав увагу якомога більшої кількості людей і досить легко сприймався. Однак при уявній простоті оформлення стенду, щоб зробити його не тільки красивим, але також зручним і змістовним, потрібно керуватися певними правилами.

У цьому матеріалі ми розповімо про те, які існують вимоги до оформлення інформаційного стенда, і яка інформація повинна бути на ньому, щоб привертати увагу відвідувачів офісу, магазину або адміністративної будівлі.

Переваги

До переваг конструкцій відносять:

  1. швидку і легку зміну інформації
  2. акуратний зовнішній вигляд
  3. можливість виготовлення стендів будь-якого розміру, форми і товщини
  4. доступність
  5. зносостійкість і довговічність
  6. різні варіанти кріплення, які дозволяють заощадити простір в невеликому приміщенні

Види інформаційних стендів

Залежно від місця установки, стенди діляться на:

  1. вуличні - використовуються в соціальних організаціях, кафе, на виробництві;
  2. інтер'єрні - розміщуються в будівлях установ, де вони захищені від впливу несприятливих факторів і вандалізму.

За способом наповнення стенди діляться на конструкції:

  1. зі змінним наповненням - припускають часту зміну інформації, можуть мати прозорі кишені з оргскла, що закриваються скляні дверцята, двосторонні кишені на обертових опорах, плашки, що вставляються в спеціальні напрямні
  2. зі статичним наповненням - на підкладку наноситься самоклеюча плівка з попередньо нанесеним зображенням і текстом
  3. комбіновані

Великою популярністю користуються мобільні стенди. Можливість вільного переміщення носія інформації важлива при організації виїзних заходів, виставок і ярмарків. Такі конструкції відрізняються компактністю в зібраному вигляді, невеликою вагою, легкістю монтажу і стійкістю.

Застосування стендів

Даний вид інформаційного носія використовується у всіх державних і комерційних організаціях: в установах охорони здоров'я та освіти, на виробництві і в офісах, на всіх торгових об'єктах і в громадських місцях.

Стенд може виконувати не тільки інформаційну або рекламну функції - конструкції часто використовуються в якості виставкового майданчика або дошки пошани.

Продумане розміщення інформаційних стендів та дотримання вимог до їх оформлення гарантують ефективність і затребуваність даного носія інформації.

Що повинно бути на інформаційному стенді?

Рекламу, новини або привітання компанія може розміщувати на свій розсуд, але існують певні види інформації, які завжди повинні бути на очах у відвідувачів і співробітників: наприклад, алгоритм дій в екстрених ситуаціях, виробничі інструкції, правила пожежної безпеки.

На підприємствах інформаційні стенди повинні містити нормативні документи, правила експлуатації обладнання і порядок надання першої допомоги.

У кожному об'єкті торгівлі та надання послуг можна побачити куточок споживача - стенд для розміщення закону про захист прав покупців. Найчастіше люди згадують про його існування, коли справа доходить до конфліктних ситуацій, і дивуються, як багато важливих нюансів існує у відносинах між продавцем і покупцем.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.