Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати вхідні двері для квартири або офісу?

Оформлення вхідної групи у квартирі або офісі - важливе завдання з трьох точок зору. Перша - безпека. Важливо, щоб вхідні двері були досить вандалостійкими, щоб зловмисники не могли проникнути всередину. Друга - захист від атмосферних впливів: холод, високі температури, вітер, пил. Третя - естетична. Двері повинні виглядати, як мінімум, добре і доречно.

У цій статті ми розповімо як вибрати вхідні двері і підкажемо варіанти для оформлення вхідної групи.

Загальні рекомендації: як вибрати вхідні двері

Відповідно до перелічених вище завдань, вхідні двері повинні бути:

  1. Утепленими. Для цих завдань всередині вхідних дверей передбачаються відділення для утеплювача і повітряні кишені. Вони захищають від проникнення холоду крізь двері в квартиру.
  2. З якісним запірним механізмом. Ідеальний варіант для захисту від грабіжників - комбінація сувальдного і циліндрового замків. Обидва забезпечують хороший захист від проникнення. Зламати їх можливо, але це займає багато часу, грабіжники пройдуть повз.
  3. Естетичні якості - не найважливіший параметр, але його теж потрібно враховувати. На ринку багато варіантів дверей, які допоможуть побудувати будь-яку композицію біля входу в квартиру або офіс.

Які двері вибрати?

Загальноприйнятий варіант - металеві двері. Вони дійсно надійні і вирішують всі поставлені завдання. Однак таке рішення дуже дорого обходиться. Вартість металевих дверей для входів в квартиру і офіс може досягати декількох тисяч гривень.

Є й дешевші варіанти для оснащення вхідних груп - алюмінієві вхідні двері.

Чим примітні металеві вхідні двері?

Металеві конструкції вигідні з кількох причин:

  1. Міцність і надійність. Двері виробляються із застосуванням передових технологій. Матеріал досить міцний і стійкий до механічних впливів.
  2. Широкий вибір за призначенням. У каталогах спеціалізованих компаній представлені прості вхідні, вхідні групи, протипожежні та димонепроникні двері.
  3. Великий вибір способів оформлення. Завдяки застосуванню передових технологій, можна оформити двері в будь-якому стилі.
  4. Колір дверей і вхідних груп ви вибираєте самі.
  5. Тривалий термін експлуатації. Якісний метал несхильний до корозії і деформації. Він добре переносить вплив вологи, вітрові навантаження, не піддається корозії. Металеві двері зберігають свій зовнішній вигляд десятки років.
  6. Не потрібно обслуговувати. Достатньо періодично видаляти забруднення: пил і бруд; а також змащувати петлі.

Якщо виникли складнощі з вибором або залишилися питання, звертайтеся до консультантів спеціалізованої компанії, вони підкажуть, який варіант вибрати у вашому випадку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.