Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чому варто віддати перевагу лазерній блефаропластиці?

Блефаропластика - це ряд естетичних операцій на верхніх або нижніх повіках, які надають повікам і всьому обличчю більш моложавий вигляд.

Одним з найважливіших питань для пацієнта є, яким методом проводити блефаропластику - лазерним чи традиційним?

Лазерна блефаропластика - це одна з найменш травматичних операцій в сучасній пластичній хірургії. Тут лікар має можливість працювати із застосуванням лазерного обладнання, яке не пошкоджує шкіру, здійснює мінімально інвазивний вплив. Завдяки цьому методу можна досягти найкращих результатів.

Багато пацієнтів вважають за краще такі способи втручання, які не вимагають тривалого післяопераційного періоду відновлення і дозволяють швидше повернутися до роботи.

До речі, подробнее про дану операцію ви можете дізнатися, перейшовши за даним посиланням вже зараз.

Переваги лазерної блефаропластики:

  1. При роботі лазером буває безкровне поле, що призводить до швидкого загоєння. Відповідно, пацієнт проходить більш короткий післяопераційний період.
  2. Відсутні «синці».
  3. При блефаропластиці нижньої повіки не утворюються шрами: операція проводиться за американською методикою, яка поєднує транскон'юнктивальний розріз і лазерну фракційну корекцію. При блефаропластиці верхньої повіки шрами дуже незначні.
  4. Не утворюються гематоми, оскільки операція проводиться без застосування хірургічного скальпеля.
  5. Розріз проводиться лазером, що призводить до коагуляції судин. Пацієнт швидко відновлюється, і через 5-6 днів може повернутися до повсякденного способу життя. Через місяць шрами на повіках абсолютно не промацуються і не вимагають застосування спеціального макіяжу або тонального крему.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.