Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ОСОБЛИВОСТІ ПРИБИРАННЯ ПЕРЕД ВІДКРИТТЯМ

Відкриваючи власний магазин, салон краси, заклад громадського харчування, торговий зал, особливий акцент слід зробити на чистоті. Немає нічого важливішого першого враження, бо воно формує подальше ставлення відвідувача до вам. Порядок треба наводити швидко, але якісно. Можна заощадити, залучити свій штат прибиральників і сподіватися, що ніхто не напартачить, а можна скористатися послугами фахівців. З них попит інший, але і результат відповідний.

Професіонали готові прийти на допомогу в різних ситуаціях - не тільки перед відкриттям, але і під час реконструкції і після ремонту. І тут основне завдання - приховати будь-які сліди проведених будівельних робіт, а це значить - тільки генеральне прибирання. Будбригада, що займалася обробкою і перебудовою, після всіх робіт, можливо, винесе сама велике сміття і пройдеться віником. Але це в кращому випадку. В іншому - залишить все як є. Тим часом, зустріч відвідувачів вимагає порядку, акуратності.

Особливо якщо мова про заклади громадського харчування, ресторанах, адже тут особливий інтер'єр, який часом насичений дрібними деталями в інтер'єрі, декорі, про них теж потрібно подбати. Звичайно, і свій штат може впоратися із завданням, але часу витратить більше, і є ризик відсунути дату відкриття. Але це витрати.

З клінінг-бригадою можна не сумніватися у виконанні наступних пунктів:

  1. Робота буде зроблена в строк і в кращому вигляді - професійна мойка витрин в киеве за посиланням;
  2. Приберуть і велике сміття, і невелике;
  3. Відмиють підлоги;
  4. Очищені декоративні елементи, інтер'єр, відполіровані і доведені до стану блиску;
  5. У приміщенні не буде слідів бетону, шпаклівки - нічого, що нагадувало б минулі будівельні роботи;
  6. Очищені від пилу стіни, стелі та інші поверхні.

Як тільки все прибиральні і підготовчі роботи будуть закінчені, можна запускати гостей. Якщо все пройде гладко, вони обов'язково оцінять вашу працю і атмосферу закладу.

Допомога фахівців перед відкриттям

Друга ситуація, яку варто розглянути - це безремонтний відкриття. Тут теж нам буде потрібна допомога клінінг-фахівців. Звичайно, тут все простіше - не треба замітати сліди будівництва, прибирати будматеріали, відтирати клей та інше. Але це тільки здається легкість. Те, що ви відкриваєте свій заклад і без ремонту - це не означає, що в новому місці ідеально чисто. Якщо будівля не нове, то до нього вже хтось працював - а якщо з'їхав, то навряд чи забрався після себе. На орендарів теж в цьому плані надії ніякої.

Звідси рішення одне - генеральне прибирання. необхідно:

  1. Відмити підлоги;
  2. Прибрати пил;
  3. Очистити поверхні - стіни, стелі, підвіконня, двері;
  4. Прибрати сміття;
  5. Зайнятися стелажами;
  6. Відмити освітлювальні прилади.

Іншими словами, завдань вистачає. І, звичайно, простіше і швидше - довірити їх фахівцям і професіоналам.

Клінінг-менеджери швидко впораються з покладеними завданнями, використовуючи для цього спеціальні миючі засоби. Після цього приміщення буде блищати чистотою, свіжістю і готово до нових відвідувачам. А вони запам'ятають цю акуратність і, можливо, ще не раз прийдуть до вас в гості. В цьому плані чистота - важливий критерій для оцінки з боку відвідувачів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.