Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати стільці для вуличного кафе?

Влітку, коли ми знаходимося на дачі, в заміському будинку, або йдемо до кафе - якомога більше часу хочеться проводити саме на природі. Ранкові та вечірні чаювання, шашлики і барбекю, а також звичайний відпочинок після роботи в саду або погрітися на сонечку слухаючи пташиний спів не обійдеться без зручного садового стільця.

Найрізноманітніші моделі різної цінової категорії, якісні стільці для літнього кафе представлені на сайті за посиланням. Які саме стільці вибрати для саду? Для початку варто сказати, що садових стільців багато не буває. І буде краще, щоб вони були розставлені всюди: у дворі, в саду, на галявині, в тіні дерев, в зоні відпочинку і звичайно ж в зоні де зазвичай проходять посиденьки. Залежно від того для якої зони ви вибираєте стільці і для чого вони будуть призначатися відбувається сам вибір.

Для того, щоб особливо не морочитися над тим, щоб стільці постійно заносити до приміщення, щоб вони не промокли під дощем, то кращим варіантом стануть стільці з непромокаючого матеріалу. На вулиці меблі сильно забруднюються і від цього нікуди не дітися, тому легко миється непромокальний матеріал (залізо, пластмас та інші) найідеальніший варіант садових стільців. В зону відпочинку відмінно підійдуть дивани, призначені для будь-якої погоди, плетені і розбираються по секціях.

Найчастіше матеріалом в таких диванах і стільцях є ротанг. Даний матеріал являє собою стебла пальми або Каламус, які очищені і висушені. Ротанг часто використовують у виробництві меблів. Вироби з ротанга екологічні, комфортні, і дуже красиві і естетичні на вигляд. Матеріал досить гнучкий, пружний і має високу якість. Крім натурального ротанга в меблевих виробах часто застосовується і штучний ротанг.

Меблі зі штучного ротанга набагато нижче за вартістю, що робить їх доступними широкому колу споживачів. Крім того, він виглядає не менш розкішно натурального матеріалу і добре піддається догляду. Не дивлячись на видиму крихкість ротанга, меблі, виконана з нього здатна витримувати вагу до ста двадцяти кілограм. Садові стільці з ротанга вигідно прикрасять інтер'єр саду, будуть зручні в застосуванні і не створять проблем при догляді за ними.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.