Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно обрати готель

Кількість подорожуючих туристів зростає з кожним роком. Одні вважають за краще поїздки по своїй країні, іншим більше до вподоби екзотичні острови, країни Заходу та Азії. Незалежно від країн перебування, список яких можна подивитися на сайтах в Інтернеті, до вибору готелю потрібно підійти з усією відповідальністю. Якщо ви не просто бронюєте квитки, а купуєте готовий тур, всі турботи по розміщенню візьме на себе турфірма. Вам залишиться тільки уявити оператору документи, зібрати валізи і чекати призначеного часу.

Правила вибору готелю

Інформацію про зовсім незнайомий вам заклад можна прочитати в інтернеті на сайті centralhotel.od.ua. Зробити це потрібно відразу, а не коли номери вже заброньовані. У мережі ви знайдете величезну кількість публікацій та відгуків реальних мандрівників, які колись зупинялися в цікавій для вас готелі. Не варто довіряти відгуками без конкретики. Одні тільки епітети нічого не пояснюють. Для складання картини потрібні факти, в числі яких такі позиції:

  1. віддаленість готелю від моря;
  2. порядок харчування за різними тарифами;
  3. перелік послуг та розваг на території;
  4. обслуговування номерів;
  5. послуги, за які доведеться платити додатково;
  6. умови для сімей з дітьми та інші пункти.

Якщо поїздка організовується з метою пляжного відпочинку, велика кількість часу туристи проводитимуть в готелі. В цьому випадку розумно вибирати систему «Все включено». Однак це актуально тільки для Таїланду, Кіпру, Туреччини і Єгипту.

В Європі ця система має істотні відмінності і часто залишає бажати кращого. Більш того, європейські курорти рясніють закладами громадського харчування різного рівня. Тому кожен день туристи можуть харчуватися там, де їм сподобається і тоді, коли захочеться, що не підлаштовуючись під графік готелю. Опинившись в Європі, ви навряд чи захочете сидіти в номері або на території готелю. Основний час ви будете перебувати поза нею, тому оплата системи «Ol inclusive» в цьому випадку вважається недоцільною.

Якщо ви плануєте екскурсійний тур, який передбачає знаходження в готелі тільки для того, щоб прийняти душ і виспатися, високий сервіс вам не потрібен. Вибір недорогого готелю дозволить вам заощадити кошти для покупки сувенірів, на розваги та місцеві кулінарні шедеври. Врахуйте, що при мінімальному наборі послуг і вартість проживання в готелі повинна бути відповідною. Якщо ціна вам здається високою, озвучте свої сумніви менеджеру турфірми, тоді фахівець вам підшукає інший варіант.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.