Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги автомобілів з Америки

Доставка авто з аукціонів Америки стала доступною українським автолюбителям після того, як в законодавство були внесені умови про пільгове розмитнення. Тепер для покупки американської іномарки користувач може зайти на сайт компанії, відкрити каталог і вибрати будь-яке авто із запропонованих. Також можна замовити індивідуальний підбір транспортного засобу відповідно до побажань клієнта.

Чому водії роблять вибір на користь авто з США

Переваги американського транспорту:

  1. Великий вибір автомобілів. Автопром США намагається враховувати потреби кожної категорії покупців, тому тут знайдуть свій автомобіль і покупці з великими можливостями, і замовники, які вміють економити.
  2. Доступні ціни. Якісні та різноманітні автомобили из Америки, які представлені на аукціонах, мають невеликий стаж і мінімальний пробіг. Значну частку транспорту тут займають автомобілі з робочим стажем від трьох до п'яти років.
  3. Солідна комплектація. Майже всі авто американського виробництва оснащені автоматичними коробками передач, шкіряним салоном, литими дисками, автоматичними склопідйомниками і безліччю інших корисних «опцій», які на вітчизняних авто недоступні в стандартній комплектації.
  4. Надійність і комфортабельність. Просторі багажники, зручні салони, сучасний дизайн - ці характеристики об'єднують транспорт, який клієнти замовляють з США.

Замовляючи автомобіль з Америки, покупець економить від тридцяти до п'ятдесяти відсотків від вартості авто. Навіть з урахуванням витрат на розмитнення і сертифікацію, замовник купує таку машину зі значною знижкою.

Перш ніж додати автомобіль в каталог, компанія перевіряє його історію та технічний стан. За підсумками перевірки фахівці складають звіт, з якого потенційний покупець може дізнатися нюанси кузова, підвіски, коробки передач та інших вузлів машини. Також в звіті зазначено кількість колишніх власників і факти участі даної машини в аваріях.

На аукціонах можна купити не тільки автомобілі, але і іншу техніку. Так, тут можна замовити спецтехніку, будівельну техніку, мотоцикли, яхти, катера і інший транспорт за вигідною ціною.

Для доставки вантажу до українського кордону використовують морські перевезення. Під час транспортування вантаж знаходиться в контейнері, тому надійно захищений від механічних пошкоджень і несприятливих чинників навколишнього середовища.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.