Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Генератор кисню і концентратор кисню: яка між ними різниця?

Генератори кисню і концентратори кисню - працюють за аналогічним способом, виробляючи концентрований кисень (до 95%) зі звичайного атмосферного повітря (в повітрі кисню в середньому 20%). Проте генератор кисню і концентратор кисню - це не одне і те саме.

Де використовуються генератори кисню?

Генератор кисню - це апарат, що виробляє кисень в виробничих масштабах. Генератори кисню використовують там, де необхідна безперервна подача кисню під високим тиском на виході (до 4-5 бар). До речі, якщо вас цікавлять генератори кисню, то переходьте на сайте компании ООО «ПО СпецКиевБуд», не гаючи часу.

Генератори кисню в основному використовуються в великий медичних установах, для централізованої подачі кисню, в рибних господарствах, на виробництві з виділенням шкідливих речовин і т.п.

Де використовуються концентратори кисню?

Концентратори кисню - альтернативні варіанти генераторів кисню, які можна використовувати в домашніх умовах. Вони працюють за тим же принципом що і генератори кисню, але вони більш компактні і легкі. Вага концентратора кисню становить 10-30 кг, а концентрація кисню на виході так само, як і в генераторі досягає 90-95%. Як правило, тиск на виході складає до 0,5 бар, чого цілком достатньо для проведення кисневої терапії як хворим, так і здоровим людям.

Внаслідок високої ефективності і компактності, кисневі концентратори в основному використовуються в домашніх умовах для проведення кисневої терапії, в медичних установах, для приготування кисневого коктейлю.

Якщо, окрім генераторів і концентраторів кисню вас цікавлять безмасляні медичні компресори стисненого повітря, то узнать подробнее про них ви зможете, перейшовши за даним посиланням вже зараз.

Через те, що концентратори кисню в основному використовуються в домашніх умовах, при виборі в основному звертають увагу ефективний потік кисень, розмір, рівень шуму і ціну. За потоку кисню концентратори кисню поділяють на 1-но літрові, 3-х літрові і 5-ти літрові.

Сподіваємося, що вам сподобалася дана публікація. Якщо це так, то діліться з посиланням на неї з друзями і родичами в соціальних мережах. Очікуйте нові статті вже дуже скоро. До зустрічі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.