Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яка користь від плавання?

Плавання - чудова рекреаційна діяльність для людей різного віку. Це гарний спосіб розслабитися та почуватися добре. Поширені стилі - брасом, спиною, бічним ударом та вільним стилем.

Деякі люди, які люблять плавати, хочуть вивести його на змагальний рівень. Це може забезпечити користь для здоров'я від енергійних тренувань, а також задоволення та гострі відчуття змагань. Основними ударами, що застосовуються у змагальному плаванні, є брас, вільний стиль, плавання на спині та батерфлай. Відстань при змагальному темпі, може варіюватися від 50 метрів у басейні до набагато більше дистанцій у відкритих водоймах. Басейн Три Стихії забезпечить чистим середовищем для тренувань та активного відпочинку.

Користь для здоров’я від плавання

Плавання - це чудове тренування, тому що вам потрібно рухати всім тілом проти опору води. Хороша всебічна діяльність, оскільки підтримує пульс і знімає стрес. Формує витривалість, м’язову силу та серцево-судинну систему, сприяє підтримання здорової ваги, міцного серця та здорових легень. І це все ще не все: тонізує м’язи, забезпечує повне тренування тіла, оскільки майже всі ваші м’язи використовуються під час плавання.

Має багато інших переваг, включаючи:

  1. розслаблююча і спокійна форма вправ

  2. зняття стресу

  3. поліпшення координації, рівноваги та постави

  4. підвищення гнучкості

  5. приємний спосіб охолодитися в спекотний день

Доступне в багатьох місцях - ви можете плавати в басейнах, пляжах, озерах, греблях і річках. Переконайтеся, що оточення, яке ви вибрали для купання, є безпечним.

Як почати плавати

Почати плавати просто. Це спорт для всіх вікових груп, рівня майстерності та фізичної форми. Перш ніж почати, вам потрібно придбати шапочку та окуляри.

Три Стихії пропонує уроки плавання для людей різного віку, а також тренувальні групи.

Кілька загальних порад для плавання

Перш ніж зануритися:

  1. Перед входом у воду розігрійте і розтягніть м’язи та суглоби.

  2. Майте під рукою багато рідини і регулярно пийте.

  3. Не перестарайтеся, якщо ви тільки починаєте.

Варто пам’ятати!

  1. Плавання - не лише розвага, а й чудовий спосіб підтримувати фізичну форму і заводити друзів.

  2. Здорове заняття, яке можна продовжувати все життя.

  3. Плавання - має багато переваг для фізичного та психічного здоров’я.

Переконайтесь, що ви знаєте, як плавати, і робіть це в безпечному середовищі.

Опинившись у воді, обов’язково дотримуйтесь етикету басейну. Часто є повільні, середні та швидкі смуги. Запитайте, яка саме смуга руху, щоб знайти ваш правильний темп.

Якщо необхідно когось пропустити перед собою, робіть це з лівого боку. Занурюючись та виходячи з басейну, намагайтеся уникати створення хвиль, а тим більше стрибків, які заважають іншим відвідувачам.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.