Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Спідниця - універсальний предмет гардероба

Обожнюю спідниці! Цей предмет гардероба міцно оселився в моєму житті, адже вони універсальні і зручні. Ідете гуляти або ввечері на світський захід, а, може, побачення, в будь-якому випадку - виручить спідниця. Олівець, дзвін, міні, міді - фасонів, форматів безліч. Крім того, річ ця ідеально поєднується зі светрами, блузками, сорочками, топами. Але мене часто хвилює питання: як вибрати спідницю, щоб вона підходила по зростанню, за типом фігури? Ось і вирішила розвіяти свої сумніви, взявши fashion-урок у стиліста. І ось що вийшло.

Як підібрати спідницю по фігурі

Без спідниці важко уявити гардероб сучасної модниці. У ній, як то кажуть: «і в бенкет і в світ»!

Фасон такого виробу, як брендові жіночі спідниці, може вигідно підкреслити переваги жіночої фігури, а може все зіпсувати.

Саме спідниця здатна перетворити ваш силует в спокусливу статуетку, якщо слідувати порадам модних стилістів. А вони радять, при виборі цього предмета гардероба відштовхуватися від типу фігури.

Модні будинки пропонують на всі випадки життя мати спідницю-олівець.

Однак, не всім її можна носити. Жінкам з масивними стегнами не бажано зайвий раз звертати на них увагу. А ось дівчатам з гарною фігурою, цей фасон допоможе продемонструвати плавний вигин стегон і стрункість ніг. З «олівцем» добре виглядають блузки з об'ємним верхом, заправлені за пояс.

Колір і малюнок також враховуються

По суті неважливо, яку вибрати, якщо необхідно візуально зменшити фігуру. Зверніть увагу на колір і малюнок.

Однотонні чорні завжди є хорошим вибором для оптичного обману. На роботі напевно одна з таких спідниць буде хорошим вибором.

А якщо офіційний наряд не потрібно, зверніть увагу на ту, у якій з боків темні смуги. Вона відмінно підійде, якщо хочете виглядати худее.

Спідниці з квітковими мотивами або горизонтальними смугами вкрай небажані.

«Яблучка» теж хочуть бути модними

Дівчата, які мають фігуру по типу «яблуко» вважають, що їм важко підібрати цю деталь гардеробу через особливості будови тіла. Заважає великий бюст, досить масивні похилі плечі, широка талія.

Причому цей тип фігури підрозділяється ще на два різновиди:

  1. Силует схожий на букву «О», коли талія не визначена, а груди, плечі і стегна здаються рівними, при цьому ніжки досить довгі.
  2. Якщо силует звужений донизу, цей тип іменується «келихи».

Які спідниці підходять пишним дівчатам? Стилісти радять робити акцент на гарні ніжки. Вибирайте моделі довжиною трохи вище або трохи нижче коліна. Якщо ви без розуму від «максі» або «міді», то вибирайте спіднички А-силуету.

Модель «трапеція» відмінно виглядає з посадкою на талії або нижче. Спідниця з запахом або з нерівними краями додасть вашому образу жіночності.

Класична спідниця-олівець додасть більше жіночності, вигідно облягаючи сідниці. Якщо любите прямий фасон, то уникайте кишень, зайвих деталей, які зроблять вигляд безформним.

М'які складки, що струмує матеріал підкреслять достоїнства вашої фігури.

Вибирайте спідниці, які додають стрункості, уникаючи занадто короткої довжини, великих поясів, яскравих принтів. З'єднувати спідниці-трапеції зі злегка прилеглим верхом, спідниці в складку з топами довжиною до верхньої частини стегон, а «олівець» з тунікою до середини стегна.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.