Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ЖІНОЧІ ГАМАНЦІ: ВИДИ І ГОЛОВНІ КРИТЕРІЇ ВИБОРУ

Аксесуар, який жінка вибирає особливо ретельно - це гаманець. Одні жінки вибирають місткість, інші роблять ухил у бік гучних брендів і реплік, треті дотримуються правил стилю і не дозволять, щоб гаманець суперечив іншим аксесуарам їх гардеробу. Для того щоб врахувати потреби всіх споживачів, виробники випускають жіночі гаманці різних форм, розмірів і кольорів.

Види гаманців

Виробники пропонують 3 основних види:

  1. Портмоне. Універсальна модель, яку вважають за краще багато представників обох статей. Через невеликий розміру поміщається в маленькій сумці або кишені.
  2. Гаманець. Модель Cromia великого розміру являє собою прямокутний виріб з кнопкою або застібкою. Має кілька відділень: для купюр, для дрібниці, для пластикових і дисконтних карт.
  3. Сумка-гаманець. Чоловічий варіант - сумка-барсетка, яка вміщує не тільки гроші, але і основні документи. Жіночий варіант такого виду це сумка-клатч. Жінка вибирає маленьку сумку-гаманець в базовому кольорі для щоденного гардероба або яскравому кольорі з оригінальними елементами для вечірнього виходу або урочистих випадків. При своєму невеликому розмірі клатч - зручний і місткий аксесуар. Він не тільки служить для грошей, але в нього з легкістю поміститися стільниковий телефон, документи, ключі і необхідна косметика.

Вибір гаманця

Головна особливість аксесуара в тому, що він використовується щодня. Він постійно відчуває механічний вплив від тертя об внутрішню поверхню сумки або кишені, руки власника. Його то відкривають, то знову закривають. Його кидають на землю і підлогу. Щоб куплений виріб хотілося використовувати і він прослужило довгий час, слід звертати увагу при покупці не тільки на зручність моделі, а й на інші критерії вибору:

  1. Матеріал. Найпопулярніший матеріал для гаманців - це натуральна шкіра. Причому вона може бути як м'яка, так і пресований зі невеликих шматочків. Такий виріб прослужить довгий термін служби, воно тривалий час не стирається і тим більше не рветься.
  2. Шви. Якісні рівні шви в виробі без петель і пропусків вважаються показником того, що гаманець буде служити довго. Виробники, які відповідально підходять до якості свого товару, що не пропустять браковані вироби в продаж.
  3. Фурнітура. При покупці не меншу увагу варто приділити роботі таких елементів, як кнопки, блискавки, застібки. Їх робочий стан дозволить власнику застосовувати гаманець за призначенням, не вдаючись до додаткового ремонту або заміні.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.