Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

5 базових футболок, які повинні бути в літньому гардеробі у кожного чоловіка

Жаркий сезон настав, тому вам точно знадобляться стильні футболки на будь-який випадок з нашого списку.

У гардеробі у кожного чоловіка має бути декількох базових футболок. Адже це основа будь-якого повсякденного способу, їх можна носити одну поверх іншої (коли дозволяє погода), а також з успіхом поєднувати зі строгими костюмами.

Футболка вже давно стала одним з тих предметів одягу, без якого ми не могли собі уявити жоден гардероб. Але бере вона свій початок в XIX столітті, коли робочим довелося розрізати свої костюми навпіл, щоб витримати напруження високих температур в найспекотніші місяці року. Перший екземпляр, як кажуть, з'явився в 1898 році і набув широкої популярності у 1913-му, коли американські військові зробили їх частиною своєї форми (і, імовірно, саме Ф. Скотт Фіцджеральд вперше використав термін «футболка» в романі «По цей бік раю »).

Потім стали з'являтися Мерч, створені для популярних фільмів і музичних груп. Тоді ж футболка перетворилася в незамінну річ, що має різні форми, кольору і принти. Сьогодні без футболки с надписями не обходиться жоден гардероб.

Футболка з джинсами - безпрограшний тандем. Крім того, вона добре виглядає зі спортивним костюмом або повсякденними нарядами. Для ідеального образу вам буде потрібно всього п'ять базових майок. Розповідаємо, як їх вибрати.

Біла футболка

Цей варіант напевно вам добре відомий і вже представлений в гардеробі. Біла бавовняна футболка з круглим вирізом стала популярною завдяки таким акторам, як Марлон Брандо і Джеймс Дін. А ще тому, що, будучи зовсім простий, вона поєднується з усіма кольорами і може змінювати ваш стиль від повсякденного до більш формального в залежності від одягу, з якої ви її комбінуєте.

Біла базова футболка не повинна занадто облягати або сидіти занадто вільно, а рукава повинні бути середньої довжини. Як правило, футболки до пояса виглядають краще, але об'ємними варіаціями можна доповнити розслаблений вуличний стиль.

Смугаста футболка

Смугаста футболка ідеально підходить для будь-якого часу року

Настільки полюбилася французам смугаста футболка натхненна морськими мотивами. Це робить її ідеальною для пляжу, басейну або просто прогулянок по місту в сонячний день. Біло-синя версія є найпопулярнішою, але ви можете вибрати чорно-білу гаму, як Елвіс Преслі, або інші забарвлення. Пастельні тони - найкраща тенденція на літо, адже вони відмінно поєднуються з хорошими плавками або купальником.

Футболка з принтом

З написами, квітами, малюнками або вашим індивідуальним дизайном, футболка з принтом - відмінний спосіб додати різноманітності і веселощів мінімалістичному або монохромному образу на кожен день. Щоб виглядати стильно, ви повинні пам'ятати про поєднання кольорів.

V-подібний виріз - кілька спірний варіант. Він може як врятувати образ, так і безповоротно його зіпсувати, тут справа в умінні правильно поєднувати. Для початку приміряйте не дуже глибокий виріз. Вибирайте більш щільні якісні матеріали, щоб виріб не виглядав як розтягнута домашня майка.

Футболка з концерту улюбленої групи

Концертна футболка виправляє будь-який образ

Футболка з зображенням улюбленої групи може стати кращим другом на літо. Такий одяг додасть трохи рок-стилю вашим нарядам. А в поєднанні з джинсами або брюками-чінос стане ідеальним чином для побачення, зустрічі з друзями або планів на вихідні. Якщо погода дозволяє, доповніть прикид легкої сорочкою, такий прийом додасть вашому образу більш складний вид.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.