Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Топпер і наматрацник: в чому відмінність?

Багато споживачів можуть у відповіді на питання про те, наматрацник або топпер купити для свого спального місця. Незважаючи на поширену думку, ці аксесуари виконують не зовсім однакову функцію. Іноді в процесі експлуатації виникає необхідність змінити жорсткість матраца. В такому випадку звичайний чохол не впорається з поставленим завданням. А ось у Топпери є необхідні властивості і характеристики. З їх допомогою ви зможете не тільки захистити матрац, але і значно підвищити комфорт.

Навіщо потрібен топпер?

Для відповіді на питання про те, що таке топпер і яка його ціна, необхідно розібратися в його конструктивних особливостях. Даний аксесуар - це тонкий матрац, який здатний усунути нерівності і знизити жорсткість спального місця. Зовсім не обов'язково купувати новий диван, якщо у вас виникло бажання спати на більш м'якій поверхні. Досить замовити топпер і домогтися бажаного ефекту.

Варто розуміти, що мінімальна товщина стандартного матраца складає 15 см. Мінімальні показники Топпера - 2 см. Це дуже практичний і комфортний аксесуар. При необхідності в будь-який момент ви можете прибрати його або скрутити в рулон. Наявність спеціальних гумок дозволяє фіксувати виріб в необхідному положенні. Ви можете не переживати про те, що під час сну топпер злізе. Особливі кріплення утримають його в потрібному місці. Використання цього аксесуара дозволяє значно збільшити термін експлуатації основного матраца. Завдяки йому конструкція не забруднюється і не деформується, що позитивно відображається на експлуатаційних характеристиках.

Які функції виконують топпер і наматрацник?

Якщо ви не знаєте, що таке наматрацник, тоді згадайте звичайний чохол або підодіяльник. Даний аксесуар захищає матеріал від вологи, протистоїть забруднень. Використання цього виробу дозволяє виключити необхідність замовлення дорогих послуг хімчистки. Чохол чудово впорається з поставленим завданням і забезпечить матрацу естетичний зовнішній вигляд.

Звернувшись до нас, ви дізнаєтеся, для чого потрібен наматрацник, яка його вартість і які функції він виконує. У нашому асортименті представлені моделі наматрацників з Харкова для матраців з різними наповнювачами. Вони виготовлені з високоякісних і міцних матеріалів, які протистоять зовнішнім впливу і довго зберігають первозданний зовнішній вигляд.

Недосвідчені споживачі часто задаються питанням про те, чим відрізняються наматрацники та Топпери. Відповідь можна знайти в особливостях і призначення кожного виробу. Топпери використовуються для поліпшення характеристик поверхні. З ним старий і прогнувшись матрац може стати знову пружним і придатним для експлуатації. Ці товари призначені для регулювання жорсткості. Їх можна застосовувати і для нових диванів, які здаються власникові недостатньо м'якими і рівними.

При цьому чохол може тільки несуттєво поліпшити характеристики ортопедичного матраца. Він не змінює показники жорсткості і пружності, виконуючи в основному тільки захисну функцію (іноді і естетичну). Деякі Топпери володіють анатомічним і ортопедичним ефектом. Це відноситься до виробів, які виконані з латексу і пористій піни. А ось чохли можуть надавати тільки легке масажне дію (деякі моделі).

Багато чохли мають в своєму складі не промокає шар. Це може бути тканина з особливою просоченням або спеціальна мембрана. А ось Топпери далеко не завжди випускаються з такими доповненнями. Вони не призначені для захисту і тільки іноді оснащуються непромокальними основами.

Як одне, так і друге виріб відрізняються компактністю. Топпер легко скручується в невеликий рулон. А деякі чохли в складеному вигляді нічим не відрізняються від підковдр. Такі аксесуари легко стираються і транспортуються, чого не можна сказати про стандартні матраци. Вони користуються великою популярністю за рахунок того, що мають підвищену практичністю і комфортом.

Важливо і те, що ці вироби коштують зовсім недорого. Раціональніше купити топпер або наматрацник, ніж новий ортопедичний матрац. Аксесуари значно подовжують термін експлуатації спального місця, дозволяють зробити його чистішим і зручним. Особлива обробка чохлів дозволяє захиститися від пилу, бруду, комах і вологи. Вироби легко знімаються і одягаються, тому не забирають багато часу у своїх власників.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.