Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги модульних меблів

Подібний варіант підійде для тих, хто має вітальню без дефектів і незвичайних особливостей планування. Якщо кімната нестандартних розмірів, або форми (круглі стіни або велика кількість ніш), то слід звернутися до проектувальника для індивідуального замовлення.

Сильні сторони модульних меблів

На фотографіях модульна вітальня не відрізняється від звичної цільної, але в побуті явно проявляються їх незаперечні переваги:

  1. Багатофункціональність дозволяє використовувати окремий сегмент як столик, шафка, табуретку, підставку для ніг або основу під стелаж;
  2. Мобільність дає шанс легко і швидко змінити планування кімнати, переставити меблі;
  3. Економія простору домінує, адже модулі за своєю формою компактні і мають здатність трансформуватися в потрібні елементи інтер'єру;
  4. Яскрава палітра актуальна, адже виробники свідомо уникають стандартного бежевого або коричневого, замінюючи їх яскравими квітами і принтами;
  5. Індивідуальність майбутньої конструкції залежить тільки від фантазії покупця;
  6. Економічність, адже обсяги і комплектація можна вибрати самостійно не переплачуючи за те, що вам не потрібно.

Види меблів

В рамках однієї моделі для вітальні можна придбати (якісна модульная мебель в Киеве - за посиланням):

  1. Стелаж;
  2. шафа (класичний, кутовий, настінний, пенал, купе і т. д.);
  3. тумбу;
  4. комод;
  5. стійки;
  6. навісні полки;
  7. вітрини;
  8. журнальний столик.

Кількість, матеріал і колір секцій вибирає замовник. Також можна визначитися з внутрішнім наповненням: полки, гачки, вішалки, металеві кошики, відсіки для дрібних речей. кутові варіанти

Модульні кутові вітальні підійдуть для невеликих приміщень, де довжини стіни недостатньо для меблевого набору. Вони дозволяють використовувати додатковий простір на стику секцій.

Найчастіше модульні системи для вітальні мають каркас з деревних плит: МДФ або ДСП. Зверху секції облицьовані шпоном або декоративною плівкою і захисним покриттям (акрил або лак), який оберігає їх від вологості, перепадів температур і подряпин.

Скло використовують в якості фасаду або декору. Воно може бути прозорим або тонованим, глянсовим або матовим, кольоровим, однотонним або з рельєфними візерунками.

У дизайнерських моделях зустрічається обробка з текстилю або натуральної шкіри. Фурнітура, а також функціональні і декоративні елементи найчастіше виконуються з металу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.