Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Металопрокат - що треба знати перед придбанням

Сировина для виготовлення металопродукції на промислових підприємствах і матеріал, готовий до застосування в багатьох галузях - металопрокат, пропонований компанією-виробником «Таврос». Якісна сировина вітчизняного виробництва перевершує за своїми характеристиками однойменний товар зарубіжних постачальників.

Купити металопрокат в Україні за цінами від виробника (побачити весь ассортимент можна за посиланням) - гарантувати надійність конструкцій з металопрокату, відповідність ДСТУ складу металу, легкість в застосуванні, стабільність оптових поставок.

Різновиди металопрокату для будівництва та виробництва

У будівництві широке застосування отримав чорний металопрокат. Металопрокат використовується як самостійний продукт і як сировина в машинобудуванні, суднобудуванні, автомобілебудуванні, нафтової промисловості, сільському господарстві і т.д ... Ціни на металопрокат залежать від способу прокатки і конструктивних особливостей.

Завдяки надійності сплаву, точності і довговічності виробів металопрокату, конструкції мостів витримують навантаження автомагістралей та залізничних поїздів, вишки електромереж несуть в квартири електрику, транспортується нафта і працює каналізаційна система в містах.

Металопрокат застосовується в багатьох сферах. Його надійність залежить від способу прокатки і складу. Існує два способи прокатки: гарячий (при високій температурі метал прокочується через валки, що додають йому форму) і холодний (прокат під високим тиском без нагрівання).

Холодний прокат більш якісний і точний, тому що холодний метал не деформується, але його виробництво вимагає багато часу. Метал прокочується багато разів через валки, щоб надати йому потрібну форму.
Гарячий прокат займає менше часу, але вимагає додаткової обробки. Металопрокат гарячої прокатки має меншу вартість.

Чорний металопрокат має кілька основних різновидів:

  1. Трубний металопрокат - виготовлення сталевих труб гарячого і холодного прокату методом катання і пресування з різним діаметром і перетином. Від методу обробки металу залежить довжина, товщина стінок і точність параметрів;
  2. Сортовий металопрокат - фасонний спеціального призначення, фасонний загального призначення, металопрокат простий;
  3. Листовий металопрокат - відрізняється способом прокатки, розмірами і товщиною листа.
  4. Чорний металопрокат грає важливу роль в економіці країни. Технологічні процеси в переробці металів удосконалюються, поліпшується антикорозійна обробка. Якість продукції виробничих підприємств, будівельної галузі залежить від стартового матеріалу, яким є металопрокат.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.