Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати сукню?

Літній сезон надає дівчатам широкий вибір. У «актуальному» різноманітні фасони і забарвлення, так що підібрати для себе улюблену річ зможе кожна. Але, незважаючи на тренди, незмінним залишається головний принцип підбору одягу - за типом фігури і кольоротипу зовнішності. Поговоримо про це, перш ніж з головою зануритися в модні віяння.

За типом фігури

Жіночі фігури діляться на кілька типів. До якого типу належить ваша, нескладно визначити, оцінивши пропорції власного тіла, дивлячись в дзеркало:

  1. якщо стегна ширше, ніж плечі, талія тонка, а груди - невеликі, це тип «Груша»;
  2. якщо плечі ширше стегон, а талія виражена слабо - це «Перевернутий трикутник»;
  3. якщо стегна і плечі приблизно однакові, а талія окреслена нечітко - це «Прямокутник»;
  4. при тонкої талії і приблизно однакових стегнах і плечах говорять про ідеал - «пісочний годинник»;
  5. схильність до повноти в області живота, великі груди при тонких ногах і руках - це «Яблуко».

Підібрати ідеальне плаття для кожного з цих типів фігур не так-то складно на сайті https://jk-style-fashion.com/. Головне, розуміти основний принцип - одяг повинен врівноважувати пропорції, приховуючи недоліки, і при цьому підкреслювати достоїнства фігури.

Найпростіше вибрати сукню для «пісочного годинника». Щасливицям з такою фігурою, особливо в поєднанні із середнім ростом, підійдуть практично будь-які фасони. Власницям довгих ніг потрібно бути обережними з ультракороткою довжиною, а в іншому обмежень практично немає.

Власницям фігури типу «Груша» потрібно бути акуратним з об'ємом в нижній частині тіла. Занадто активні складки і численні оборки їм не підходять. Але сукні А-силуету з приталеним «верхом», наприклад, з рукавами три чверті, і спідницею трохи нижче коліна зможуть виграшно підкреслити красу фігури, позначивши лінію талії, і приховати повненькі стегна.

Власницям фігури «Перевернутий трикутник» важливо відвернути увагу від широких плечей. Якщо у вас гарні груди, найпростіше зробити це, надівши плаття з V-подібним декольте. Спідниця на плаття повинна бути расклешенной, широкої, вона врівноважить «верх» і «низ» тіла.

Для «Прямокутника» найкраще підходять сукні, що підкреслюють лінію талії і мають злегка розкльошені верх і низ. Зверху обсяг можуть надавати рюші і волани, а знизу - багатоярусна або плісирована спідниця. Високим дівчатам з фігурою прямокутник красиво буде в довгих приталених сукнях. Також виграшно виглядають на такій фігурі облягаючі сукні з басками на поясі. Баска зробить стегна візуально круглее і позначить лінію талії.

Для жінок, зовнішність яких відноситься до кольоротипу Осінь, підходять сукні в стилі кежуал і мілітарі. Це плаття-сорочки, туніки з запахом, «армійські» моделі, сукні на ґудзиках з деніму і щільних, добре тримають форму тканин. Найвдаліші відтінки - чисті, спокійні, неяскраві. Це хакі, темно-зелений, всі відтінки сірого, коричнева гамма, білий, бежевий, пісочний, синій, бордовий.

Для весняних красунь найкраще підходять прості силуети, без великої кількості декору і химерності. Це можуть бути сукні в комфортному міському стилі, спортивні варіанти. Варто звернути увагу на однотонні, спокійні варіанти з бавовни, льону, трикотажу. Моделей з великими візерунками слід уникати, так само як і романтичних варіантів з рюшами і великою кількістю мережива.

Модні фасони літнього плаття з пишною спідницею

Такі красиві і стильні літні сукні та сарафани 2021-2022 з расклешеною спідницею стають найпопулярнішим фасоном у більшості дівчат і жінок.

Подібна модель ідеально приховає як занадто пишні стегна, так і занадто вузькі. При цьому відмінно виділяє талію. Серед подібних сарафанів на літо є і гарні короткі моделі, що допомагають показати стрункі ніжки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.