Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Газоблок: особливості та переваги

За останній час у світі будівельників все частіше почав використовуватися такий будівельний матеріал, як газоблок, або, як його ще прийнято називати - газобетон. Таку популярність газоблок завоював завдяки своїм якостям, які допомогли йому обійти всіх його конкурентів.

Тобто, використання газоблоку в процесі будівництва забезпечує вам більш легку вагу і теплоту, ніж цегла і пінобетон, та й саме будівництво з використанням такого матеріалу, як газобетон проходить набагато швидше і легше, бо матеріал дійсно універсальний. Більше того, газоблок є екологічно чистим матеріалом, який має у своєму складі важливі природні компоненти. Використання газоблоку в цілому виявиться для вас набагато вигіднішим варіантом, ніж використання інших матеріалів, незважаючи на те, що ціна його, ясна річ, буде трохи вищою. Але тут ви забезпечуєте собі повну надійність у використанні, і гроші зовсім не шкода віддавати на такий матеріал. Давайте докладніше розберемося, що ж таке газобетон в Харькове і в чому його переваги.

Особливості та переваги використання газоблоку в процесі будівництва

Газоблок є різновидом пористого бетону, штучним каменем, всередині якого рівномірно розподілені пори, які й містять в собі повітря.

Виготовляється газобетон досить цікаво. Для початку весь склад починають замішувати в воді, розливаючи після цього в форму. Далі відбувається реакція газоутворення завдяки воді та вапну, і вже потім починається утворення пор, а сама суміш підійматися. Подальшими етапами є поділ отриманої маси на панелі або блоки, і тільки потім відбувається остаточне затвердіння і результат - готовий газоблок. До речі, купить фундаментные блоки ви можете дуже швидко та просто.

Що стосується переваг, то варто відзначити відразу кілька великих плюсів використання газоблоку:

  1. По-перше, матеріал дійсно легкий, навіть з урахуванням свого розміру, який набагато більший, ніж розмір цегли. В середньому, газоблок важить 500 кг/куб.
  2. По-друге, газобетонний блок володіє дійсно похвальною шумоізоляцією. І вам же це дуже вигідно, адже не доведеться витрачати додаткові кошти і час для того, щоб звук був поглинений.
  3. По-третє, газоблок забезпечує вам повну пожежну безпеку.
  4. Також, варто відзначити той факт, що газоблок дійсно екологічно чистий, про що вже говорилося раніше.
  5. Обробка газобетону дуже проста і не займає багато часу, так що це ще один великий плюс.
  6. Газоблок з упевненістю можна назвати теплоємним матеріалом.
  7. І звичайно, не можна не відзначити те, що газоблок дуже міцний, що є дуже важливим фактором у процесі будь-якого будівництва.

Переваг у газоблоку дійсно дуже багато, і саме тому рекомендуємо вам вибирати тільки цей матеріал! Газоблок забезпечує безпеку і надійність, не даючи вам жодного приводу сумніватися в ньому.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.