Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що потрібно для макіяжу: список косметики і кращі засоби

Рівний колір обличчя, потрібний образ, скоригований овал, приємний рум'янець і виразний погляд, ваблять губи і густі вії - всі ці переваги дозволяє отримати така процедура, як макіяж. До неї вдаються жінки вранці. Те більшою, то меншою мірою. Хтось тільки підфарбовує очі, а хтось - тонує особа пудрою, щоб приховати сліди втоми і темні кола під очима. А іноді потрібно святковий макіяж, робить обличчя ідеальним. У будь-якому випадку потрібно знати, які кошти і косметику для цього використовувати. Що повинно бути в косметичці і на туалетному столику, і які продукти якісні.

Що потрібно для макіяжу з декоративної косметики

Щоб самостійно в домашніх умовах зробити простий денний або святковий вечірній макіяж, в арсеналі жінки повинні бути багато косметичних продуктів. Щоб придбати якісну косметику зі знижками - регистрация тут.

Губи

Це одна з найвиразніших частин обличчя кожної представниці слабкої половини. Вони бувають, як пухкі і спокусливі, так і вельми тонкі і вимагають корекції.

Олівець для губ

Він повинен підходити під тон помади або бути темнішим. Найчастіше набувають олівець світлий, а також яскравий. Їм роблять контур, щоб губи виглядали акуратними, а помада протягом доби не розтікалася за краї. Деякі олівці застосовують в якості основи під блиск. Тоді помада і не потрібна.

Губна помада

Яскраву помаду набувають для вечірнього мейк-апу, а нейтральну і світлу - для створення денного спокійного способу, для походів на роботу. Перед використанням помади на губи наносять гігієнічний бальзам, який пом'якшує і зволожує. Завершують процедуру за бажанням прозорим блиском, який робить губи більш спокусливими і збільшує візуально.

Очі і брови

Очі це дзеркало душі. Вони привертають увагу в першу чергу. Можуть бути то сумними, то пристрасними, то задумливими, то романтичними. Щоб підкреслити їх індивідуальність, скорегувати розріз і зробити більш виразними, застосовують такі засоби.

Тіні для повік

Палітра на 8-10 тонів - цього достатньо, щоб створити будь-який образ на обличчі, підібрати кращий колірний варіант. Доповнити олівець і туш для очей. Тіні продаються матові і блискучі, сухі і жирні.

Олівець для очей

Базовий предмет для виразного погляду. Олівець створює рівну стрілку. Його розтушовують, прорисовують зони між віями. Класичний чорний олівець є в косметичці кожної модниці. Доповнять його коричневі, сірі і кольорові варіанти.

Засіб для брів

Щоб підкреслити, а іноді скорегувати брови, використовують олівці, прозорі гелі. А також моделюють і безбарвні воски, муси, Тінто, маркери. Вони вирівнюють структуру брів, їх колір. Роблять при необхідності волоски темнішими або світлішими. Направляють їх в потрібну сторону, щоб не стирчали.

Туш для вій

Класичний варіант декоративної косметики. Жінки знають, що вона збільшує обсяг і розмір вій. Робить їх темніше на кілька тонів. Головне - вибрати відповідну марку, а також колір, так як є не тільки чорна туш, але і інші - коричневі, сині і т. д.

Обличчя

Кожна дама, яка прагне виглядати ідеально, доглядає за шкірою. Щоб підкреслити красу, скорегувати дрібні і великі недоліки, позбутися комплексів, потрібна наступна косметика.

Хайлайтер

Надає шкірним покривам додатковий блиск і сяйво, що важливо при походах на дискотеку, дружні вечірки, побаченнях з коханою людиною. Хайлайтери особливо затребувані влітку, але щоб приховати вади вони не зовсім підходять. Для жирної шкіри такий продукт взагалі протипоказаний.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.