Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Огляд автомобіля Honda CR-V Hybrid

Гібридна версія першокласного компактного позашляховика Honda пропонує все, що нам подобається в її рідного брата, що працює тільки на бензині, а також відмінну ефективність. Це єдиний гібридний позашляховик Honda, але за розміром він розташований між меншим HR-V і середньорозмірними Passport і Pilot. Найжорсткіша конкуренція цього Honda cr-v Київ представлена ​​іншими компактними гібридними позашляховиками, такими як Toyota RAV4 Hybrid і Ford Escape Hybrid.

CR-V Hybrid залишиться без змін

Якщо ви знаєте, як ми любимо стандартний CR-V, не дивно, наскільки ми цінуємо його гібридного брата. CR-V Hybrid має геніальною упаковкою, відмінним балансом між плавністю ходу і спортивним управлінням, а також високою цінністю свого бензинового аналога, покращуючи і без того вражаючі показники ефективності цієї моделі.

Однак скомпрометована вантажопідйомність - це облом, як і повільна, застаріваюча інформаційно-розважальна система Honda. Крім того, хоча CR-V Hybrid споживає значно менше палива, ніж стандартний позашляховик, він не такий ефективний в тестах EPA або MotorTrend, як Toyota RAV4 Hybrid. У порівняльному тесті між ними Toyota була більш переконливим вибором для більш низьких рівнів обробки салону, але, порівнюючи варіанти з кращими характеристиками, Honda вийшла на перше місце завдяки продуманому дизайну, продуманим рішенням для зберігання і збалансованої динаміці.

CR-V Hybrid також виграв тест на близьке порівняння з електричним Volkswagen ID4. Хоча VW забезпечує кращу динаміку і більш футуристичний салон, просторе внутрішній простір і стандартний повний привід Honda дали йому перевагу.

Продуктивність і економія палива

На відміну від стандартного CR-V з турбонаддувом, в гібридної моделі використовується чотирициліндровий двигун, доповнений електричним стартер-генератором і електродвигуном. Автомобіль з варіатором - єдина пропонована трансмісія, а все гібриди CR-V - повнопривідні.

Безпека

Подібно CR-V, на якому він базується, гібридний компактний кросовер Honda дуже безпечний. Він отримав найвищі можливі оцінки по всім шести тестів на ударостійкість IIHS і по обом оцінками запобігання лобового зіткнення. Стандартні світлодіодні фари отримують оцінку «Задовільно», тому, на відміну від стандартного автомобіля, кожен гібрид CR-V є найкращим вибором безпеки 2021 року за версією IIHS. Він також був відзначений п'ятизіркового загального рейтингу безпеки від NHTSA.

Технологія

Інформаційно-розважальна система CR-V - слабке місце, особливо якщо ви зупинитеся на базовій 5,0-дюймової системі моделі початкового рівня. Виберіть комплектацію EX або вище для установки інформаційно-розважальної системи з 7,0-дюймовим сенсорним екраном з роздільною сумісністю з Apple CarPlay і Android Auto.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.