Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати садову лавочку

Гарне оформлення зони відпочинку неможливе без садової лавочки. Як обрати саме ту модель, яка задовольнить усі ваші бажання? Сьогодні в магазинах є безліч варіантів різноманітної форми та кольорів. Є досить доступні за ціною вироби, які не поступаються міцністю дорогим моделям. Перед тим, як придбати лавку, зверніть увагу на поради фахівців, щоб зробити правильний вибір.

Алгоритм вибору лавочки

Де розташувати зону відпочинку? Продумайте, який пейзаж буде відкриватися перед вами, коли ви будете відпочивати на лавочці. Чи достатньо місця, щоб розташувати обрану вами модель?

  1. Форма та модель – сьогодні можливо купити лавочки найрізноманітніших форм та моделей. Є прямокутні та овальні форми. Також ви можете обрати моделі зі спинкою та бильцями, або без них. Є вироби із рівною та опуклою формою сидіння. Останні вважаються більш комфортними. Перед тим, як придбати лавочку, посидьте на ній. Вам повинно бути зручно та комфортно.
  2. Розмір – є досить маленькі лавочки, на яких може поміститися лише одна людина. Розмір має значення, якщо ви бажаєте розміститися поруч із друзями. Але разом із розміром зростає вартість обраної вами моделі.
  3. Вартість – скільки грошей ви готові витратити. Якщо ви обираєте садові меблі, не потрібно економити, оскільки важливим фактором є не тільки ціна, а і якість виробів. Пластикові меблі дешеві, але вони швидко ламаються. Тому подбайте про те, щоб якість відповідала ціні.
  4. Матеріал – сьогодні є досить великий вибір матеріалів, з яких виготовляють лавки. Це може бути дерево, пластик, залізо, бетон або камінь. Найпоширеніші вироби із дерева. Вони класичні та надійні. Є також комбіновані варіанти, здатні задовольнити найвибагливіші смаки.
  5. Технічне обслуговування – від того, з якого матеріалу виготовили лавку, залежить вартість її обслуговування. Дерево потребує досить ретельного догляду, оскільки може руйнуватися з часом. Металеві конструкції також потребують додаткової обробки від корозії. Камінь є досить невибагливим матеріалом, він надійний та міцний.

Садові лавочки підійдуть для будь-якого саду. Враховуйте ці поради, коли будете робити свій вибір. На сайті urbanism.com.ua ви знайдете безліч моделей від перевірених виробників. Замовити товар дуже зручно. Зробіть свій вибір та заповніть форму покупки. Наші консультанти швидко оформлять замовлення та доставлять за вашою адресою. Вдалої покупки!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.