Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо напрям і вчимося танцювальному мистецтву

У людській природі закладено прагнення до руху і до різних фізичних активностей. Тіло створено для того, щоб рухатися, а не сидіти в нудних офісних стінах, тому все більше людей шукають вихід своєї невгамовної енергії і відвідують різні гуртки, спортивні клуби та культурні заходи.

Сучасна молодь намагається після роботи хоча б кілька днів на тиждень вибиратися на заняття з фітнесу, йоги, атлетики, танців та інших напрямках. Це дозволяє не тільки зміцнити м'язи і зробити фігуру більш привабливою, але і розвантажити голову від роботи, відволіктися від буденних проблем і просто добре і з користю провести час. Танці разом з High Level Dance в цьому плані - незамінна річ. Вони наповнюють енергією, надихають і допомагають трансформувати негативні емоції в позитив і драйв. І тут необов'язково рухатися професійно і технічно, можна імпровізувати, прислухатися до свого тіла і відчути справжню свободу руху і життя.

Танці можуть стати як видом спорту, в якому ви намагаєтеся досягти успіху, так і способом релаксу для тіла і душі, порятунком від емоційних перевантажень. У першому випадку необхідно приділяти спорту максимум уваги, регулярно ходити на тренування, брати участь в змаганнях і починати займатися якомога раніше. У другому випадку танці - це хобі, яким ви займаєтеся за бажанням, можете імпровізувати і для цього навіть не обов'язково відвідувати спеціальні заняття, можна танцювати будинку, навчаючись по онлайн-курсів і уроків від справжніх майстрів. Добре, що ми живемо в той час, коли це стало можливим, і можемо в інтернеті знайти будь-самовчитель по цікавлять. Якщо він виявиться платним, то форум Складчина допоможе заощадити за допомогою спільних покупок.

Танці: вибираємо напрямок до душі

Переваги занять танцями очевидні. Це і струнка фігура, і гарна постава, і спосіб самовираження і звільнення від негативних емоцій, і можливість підвищити самооцінку, стати впевненіше в собі. Але для багатьох проблемою стає вибір танцювального напрямку, яке б максимально підходило під особисті смаки і переваги. В даному випадку слід враховувати наступні моменти:

  1. вікова категорія;
  2. рівень фізичної підготовки;
  3. переваги в музиці;
  4. мета занять.

У танцях немає обмежень за віком, проте очевидно, що підліткові буде легше даватися, наприклад, брейк-данс, ніж 40-річній жінці. Для кожного віку є пріоритетні напрямки, але це не означає, що не можна вибрати для себе танцювальний стиль з іншої категорії, адже все умовно і головний орієнтир тут - особисте бажання.

Людям з низьким рівнем фізичної підготовки не тільки не варто сумніватися в тому, щоб зайнятися танцями, це просто необхідно для поліпшення свого стану. В ході занять танцями буде розвиватися витривалість, поліпшуватися фігура, знижуватися вага, ви станете більш відкритими і життєрадісними. Однак для початку варто віддати перевагу стиль, який не вимагає попередньої фізичної підготовки і підходить для новачків.

Орієнтуйтеся також на свої музичні уподобання, яка музика вам більше до душі: швидка або повільна, енергійна або романтична. І відштовхуйтесь від цілей, які ви перед собою ставите. Зміцнити тіло допоможуть танці з підвищеними фізичними навантаженнями, такі як брейк, хіп-хоп, тверк, а розвинути пластику, гнучкість і жіночність - бачата, Lady's style, pole dance.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.