Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Адміністрування сервера: ключові переваги

Впровадження сучасних технологій і рішень дозволяє компаніям розвиватися і роками залишатися на плаву. Застосування високотехнологічної техніки, передового програмного забезпечення і співробітництво з висококласними фахівцями - потреба номер один для бізнесу, який не тільки хоче вижити під час пандемії, а й вирости.

Важливою складовою успіху будь-якої компанії - є своєчасна підтримка серверного та іншого IT-обладнання. Адміністрування серверів - одна з популярних послуг, яка допомагає забезпечити повний контроль над працездатністю і безпекою місця зберігання ключової інформації підприємства. Дана послуга, яку можна замовити тут, допомагає компаніям малого і середнього бізнесу впоратися з усіма завданнями та проблемами, що виникають при використанні віртуального і фізичного сервера.

Адміністрування серверів включає:

  1. Налаштування і перевірку серверів (аудит, перевірка уразливості, оптимізація та поновлення).
  2. Цілодобовий моніторинг сервера (контроль навантаження, фіксація збоїв, своєчасне виправлення технічних несправностей і т. д.).
  3. Обслуговування системи (регулярне оновлення ПЗ, резервне копіювання даних і багато іншого).

У зв'язку з тим, що серверне обладнання є сховищем важливих корпоративних даних, його адміністрування на постійній основі є ключовою необхідністю для будь-якої поважаючої себе компанії. Контролюючи технічну частину за допомогою фахівців можна спокійно займатися робочими справами в офісі або віддалено. Спеціалізовані компанії пропонують цілий комплекс ІТ-послуг, які будуть цікаві малому і середньому бізнесу. Серед послуг особливою популярністю користуються оренда віддаленого сервера, абонентське обслуговування, адміністрування, аудит IT, серверів, хмарної структури, серверів і не тільки.

Переваги оренди віртуального сервера

Оренда VPS/VDS дозволяє бізнесу масштабуватися, отримати повну незалежність від фізичного обладнання, а також безпечний цілодобовий доступ до даних і ПЗ, якими щодня користуються співробітники компанії. Віртуальний сервер є хорошою альтернативою фізичного сервера, обслуговування якого дуже дорого обходитися компанії. Більше не потрібно витрачати гроші на закупівлю та установку устаткування, найм і утримання системних адміністраторів, ремонт і заміну запчастин, оплату електроенергії, установку системи спостереження, охолодження і вентиляції.

За допомогою віртуального сервера можна організувати віддалений офіс і виділити робочі місця, створити поштовий або ігровий сервер, працювати з програмним забезпеченням, створювати сайти, інтернет-магазини, форуми та інші інтернет-майданчики. Оренда віртуального сервера актуальна для середніх і великих підприємств, хостинг яких не справляється з навантаженням через брак потужностей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.