Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги кросівок Asics

У японців виходить добре робити не тільки побутову техніку та автомобілі. Спортивне екіпірування теж варте уваги, особливо кросівки Asics. Компанія Asics визнана одним з лідерів у сфері спортивного одягу.

За якими технологіями виготовляються кросівки Asics?

Японський бренд виготовляє кросівки Асікс, застосовуючи інноваційні технології та матеріали високої якості. Враховується навантаження на стопу при виконанні різних вправ.

При виготовленні моделей застосовується технологія GEL. За цією технологією підошву роблять з напівтвердої матерії. А в проміжній підошві йде розміщення спеціальних вставок, щоб ударне навантаження здавалося меншим.

Для виготовлення взуття береться матеріал EVA. З цього матеріалу виконана підошва, яку називають проміжною. Піну для підошви отримують шляхом розширення полімерів. Ця матерія зберігає еластичність і морозостійкість. Вона надає м'якість і комфортність, а так само повністю не пропускає воду.

Фірма використовує особливий компонент AHAR, у нього жорстка основа. У виробництві його застосовують для виготовлення основної зони підошви. За допомогою методики DuoMax при ходьбі стопа знаходиться в правильному положенні. Верх виконаний з тканини, яка не пропускає воду.

Щоб кросівки не натирали у них асиметрична шнурівка. У верхньої частини особлива конструкція, яка має ефект пам'яті. Удосконалена колодка надає взуття відмінну амортизацію. Є система розподілу ударів при ходінні та бігу.

У чому ж переваги кросівок Asics?

Основні переваги:

  1. Кросівки виготовляються ​​з матеріалів, які здатні відображати світло, тому в темний час доби вони підвищать видимість людини.
  2. Язичок виконаний за особливою конструкцією, яка допомагає запобігти потраплянню бруду всередину. Це великий плюс для українських погодних умов.
  3. Кросівки дуже легкі їх вага не більше трьохсот грамів, в такому невагомому взутті можна довго ходити й ноги не втомляться.
  4. Кросівки мають зручну кишеню, вона розміщений на язиці черевика, що дозволяє заховати в нього шнурівку.
  5. У підошві є спеціальні вентиляційні отвори, які надають їй легкість і дозволяють повітрю вільно циркулювати.
  6. У центральну частину моделі вправлена ​​дуже міцна пластина, вона захищає від пошкоджень загостреними каменями та гілками. Це дозволяє ходити в ліс або гори.

Великий вибір моделей, можна окремо підібрати для прогулянки або бігу, а так само тренування. Якщо немає можливості придбати кілька пар, є універсальна модель кросівки- позашляховики.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.