Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Перетяжка керма та салону авто

Перетяжка салону автомобіля та керма шкірою на сьогодні - один з найпопулярніших видів автомобільного тюнінгу. Ця процедура помітно підвищує рівень показності автомобіля. Шкіряні кермо та салон - це розкіш і престиж. Але від такого тюнінга є і практичні вигоди. Шкіряний матеріал помітно зменшує шуми, вібрації і скрипи в автосалоні. Ці переваги давно помітили і автовиробники, через що і стали перетягувати багато свої стандартні комплектації автомобілів саме шкірою, хоч і якість такої шкіри залишає бажати кращого.

Тільки індивідуальний тюнинг здатний підкреслити індивідуальність і виділити авто серед інших. Звернувшись за допомогою до талановитих дизайнерів, можна досягти чудових результатів і зробити справжній автомобільний шедевр - замовити послугу перетяжка руля можна за посиланням.

Тут, крім нарочито підкресленою індивідуальності, автомобіліст буде завжди відчувати задоволення від самостійно виконаної роботи.

Чому ж так важливо мати яскравий, зручний і індивідуальний автомобільний салон? Сучасні автомобілісти проводять в своєму авто пір не менше (а іноді - навіть більше, ніж удома), тому перебування в ньому має бути максимально комфортним.

Матеріали для перетяжки автосалону і керма.

Сьогодні найчастіше використовують такі матеріали для перетяжки керма і автомобільного салону:

  1. натуральна шкіра;
  2. замінник шкіри (штучна шкіра);
  3. алькантара.

Натуральна шкіра і шкірозамінник відрізняються і за вартістю, і за характеристиками. Використання для перетяжки шкіряного матеріалу обійдеться на порядок дорожче. Але кількість бажаючих використовувати саме натуральний матеріал не поступається тим, хто вважає за краще штучні замінники. Адже шкіряний салон помітно підвищує рівень показності транспортного засобу (натуральний матеріал виглядає більш естетично, та й по тактильним відчуттям приємніше замінника). Автомобільна шкіра відрізняється від звичайної шкіри і проводитися за особливою технологією, завдяки чому вона більш стійка до зовнішніх впливів, зносу і міцніша.

При правильному догляді така шкіра служить не один десяток років. Шкірозамінник більш жорсткий і менше розтягується, ніж натуральний еквівалент. Але працювати з шкірзамінником набагато простіше. Наприклад, після викрійки елементів з натуральної шкіри, їх потрібно стоншити по краях (інакше шви будуть виглядати великими і стануть дуже помітними на поверхні).

А ось елементи зі шкірозамінника можна починати зшивати без будь-якої попередньої обробки і при цьому шов вийти естетичним і компактним.

Алькантара (штучна замша) часто використовується при перетяжки стійок, полиць, сидінь, стель, дверей і торпедо. Такий матеріал добре вписується в будь-який інтер'єр, в тому числі і шкіряний. Алькантара має відмінні експлуатаційні властивості (легко чиститься, не втрачає зовнішній вигляд на сонці, добре переносить механічні дії і перепади температур), дуже ніжна на дотик і відмінно імітує натуральну замшу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.