Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що треба знати про ставки на спорт

У кожного гравця на ставках є свій набір улюблених видів ставок. Ті ринки, варіанти, які вони використовують частіше за інших. Є такий ТОП і у мене. Упевнений, він серйозно відрізняється від стандартної добірки дуже багатьох бетторов. Адже там критерії вибору більше від емоцій, а не від логіки. Що зрозуміліше, що більше подобається.

Я ж сформував свої улюблені ставки та приложения для ставок за роки практики, виходячи з кращої прогнозованості. Якісь результати зі мною від самого початку і до сих пір. Якісь ринки поступово відвалилися, не виправдавши, а деякі підтягнулися. Цей особистий рейтинг ставок - результат селекції, безлічі тестів, а не просто хотелок і симпатій. Отже, найпопулярніші в моїй практиці види ставок на футбол: ТОП-5, плюс ряд бонусів. Крім основної п'ятірки коротко охарактеризує ще ряд ставок, які не влізли в верхівку ТОПу, але теж мною активно застосовуються.

Моя спеціалізація - футбольний беттінг. Саме на цей вид спорту і націлені всі види ставок в даному ТОПі. Послідовність щодо відображає частоту використання. Можна сказати, що перші три ринки рівнозначно представлені в моїй практиці. Четвертий рідше. П'ятий - ще рідше. Гол команди Індивідуальний тотал більше ІТБ (0.5) ІТБ (1) Сама елементарна, проста і зрозуміла для прогнозування ставка, на мою думку.

Аргументи ЗА очевидні: Без голів не буває перемог. Результат, результативність матчу - все залежить від голів. Ставки на перемогу, тотали є вторинними, щодо одного забитого гола. Залишається лише визначити команду, яка його заб'є з більшою ймовірністю. Будь-яка команда, всі футболісти прагнуть забити. Один забитий м'яч ні до чого не зобов'язує. Результат гри може виявитися будь-яким: перемога, нічия, поразка. Але ставка на ІТБ (0.5) зайде. А ІТБ (1), як мінімум, дозволить зберегти гроші. Ми розглядаємо одну конкретну команду. Зіставляємо її атакуючий потенціал з формою станом суперника. Це в рази простіше, ніж гадати загальний тотал або результат гри. Так, коефіцієнти на один гол конкретної команди не найвищі. Очевидно, що я взагалі не розглядаю явних фаворитів. Там зрозуміло, котирування 1.0ХХ не цікаві ні в якому вигляді. Так що в фокусі уваги команди другого ешелону, середняки, іноді Андердог з хорошою атакою.

Якщо букмекери https://x-android.ru/ розцінюють суперників як рівних, а чемпіонат не дуже результативний, то за ІТБ (1) можна зустріти коефіцієнт порядку 1.60-1.90, що дуже навіть придатно просто для одиночної ставки. Зрозуміло, що для такого рішення потрібно побачити тренд, що середняк, на ІТБ (1) якого дають так багато, в хорошій формі на короткому відрізку. Високі шанси забити 2 м'ячі. Якщо ж проглядається один м'яч, а два - навряд чи, то беру ІТБ (0.5) і засовую його в експрес-двійник з якимось іншим хорошим варіантом. Котирування в діапазоні: 1.30-1.50. Двійник вийде в районі 1.80-2.20. Ідеально для багатьох фінансових стратегій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.