Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Дитячі товари в інтернет-магазині: переваги покупок

Коли знаходишся в декретній відпустці по догляду за дитиною, то вільний час починаєш особливо цінувати. А скільки часу займають походи по магазинах? Дітям потрібно постійно щось купувати: одяг, харчування, предмети особистої гігієни, іграшки, меблі та предмети інтер'єру дитячої кімнати й т.д. Але ж цей час можна було витратити на те, щоб посидіти в тиші, поки малюк спить, і попити чашечку гарячого чаю, що виходить украй рідко... В даному випадку на виручку приходить інтернет. Інтернет-покупки - це не тільки модне явище, але і «паличка-виручалочка» для багатьох батьків.

Інтернет-магазини мають три головні переваги, які відрізняють їх від звичайних магазинів:

1. Асортимент. Через те, що інтернет-магазини в основному працюють безпосередньо з постачальниками, то їх асортимент не обмежується розміром складу самого магазину і досягає часом до 10 000 найменувань товару.

2. Ціни. Всім відомо, що чим «крутіша» торгова точка, тим вищі в ній ціни. Продавці намагаються закласти в ціну товару всі свої витрати (оренду приміщення, заробітну плату більшій кількості персоналу та інше). Для успішної роботи інтернет-магазину достатньо мати офіс з кількома людьми, які зможуть впоратися з 20-40 замовленнями в день. Відповідно, бізнес вимагає менше вкладень і можна продавати товар за нижчими цінами.

3. Доставка. Можна замовити товари в інтернет-магазині Paku-Paka з доставкою додому або на найближче поштове відділення. У першому випадку - ви позбудетеся від черги на касі, у другому - не доведеться їхати в інше місто або купувати товар дорожче, але у себе в місті.

Вибираючи інтернет-магазин, варто звернути увагу на:

  1. Оформлення сайту - він повинен бути зручним, зрозумілим і приємним для ока. Це як у житті: куди приємніше прогулюватися по магазину з хорошим ремонтом і приємним персоналом, ніж по напіврозвалених приміщеннях з неприємними продавцями.
  2. Відгуки інших покупців. Можливо, на сайті є гостьова книга або щось на зразок неї, де покупці можуть залишати свої позитивні і негативні відгуки. Чим більше позитивних відгуків, тим, звичайно ж, краще. Так само тут відмінно допомагає «сарафанне радіо».
  3. Ціни. Якщо ціни в інтернет-магазині будуть до смішного малі - не поспішайте радіти, а навпаки, слід насторожитися. Ніхто не буде працювати собі в збиток. Інша справа - проведення акцій та знижок.

Слід бути готовими до того, що якщо ви замовляєте не в місцевому інтернет-магазині та замовлення прийде на поштове відділення, то доведеться зробити 100% передоплату за товар. Це, звичайно ж, незручно і ризиковано, бо хочеться помацати те, за що ви платите гроші. Але продавця теж можна зрозуміти, таким чином він перестраховується від відмови від замовлення або навіть недобросовісних покупців.

Щоб уникнути неприємних ситуацій з покупкою в інтернеті, слід ретельно підходити до вибору інтернет-магазину і краще буде, якщо вийде поспілкуватися з продавцем.

Звичайно, сімейні вилазки в магазин - ніхто не скасовував. Діти люблять розглядати безліч різних предметів на полицях і вітринах, при цьому їм неймовірним чином вдається «випросити» у батьків те, чого явно немає в списку покупок.

У будь-якому випадку, бажаємо вам приємних покупок і нехай Ваші дітки посміхаються частіше!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.