Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Кредит онлайн - основні переваги та підводні камені

Досить часто у житті виникає термінова потреба у певній сумі коштів. Як правило, звернення до знайомих та друзів рідко призводить до результату, внаслідок чого багато людей вважають за краще оформляти кредити у банківських установах. Крім традиційного оформлення у наземних офісах, сьогодні отримати кредит можна, не виходячи з дому.

Особливості та переваги онлайн кредитів

Оформлення кредиту в онлайн режимі швидко набуло популярності. Даний варіант зручніший, виключає необхідність особистого відвідування банку. Наразі практично всі установи пропонують можливість оформити заявку через офіційний сайт. При цьому онлайн кредит можна поділити на дві категорії:

  1. Онлайн кредит у банку – передбачає подання заявки на сайті обраної установи. Як правило, даний варіант доцільний для невеликих та середніх сум.
  2. Мікрофінансові установи також користуються великим попитом. Вони відрізняються нижчими вимогами до позичальників, що особливо акутально для людей зі зіпсованою кредитною історією.

Оформлення кредиту в онлайн-режимі пропонує ряд переваг. До визначальних плюсів даного варіанта варто віднести такі важливі моменти:

  1. Зручність та оперативність оформлення, всі процедури виконуються, не виходячи з дому.
  2. Досить часто на онлайн позики пропонуються нижчі відсотки.
  3. Вищий відсоток схвалення при оформленні заявки до МФО.

До речі, якщо вас цікавить рейтинг мікропозик України, то радимо перейти на сайт kredit-na-karty.com.ua вже зараз.

Нюанси дистанційного оформлення кредитів

Крім цінних плюсів, даний спосіб оформлення має свої підводні камені. Насамперед варто зауважити, що в просторах інтернету є чимало шахраїв. На перший погляд, вони практично нічим не відрізняються від сумлінних компаній, і визначити їх буває вкрай проблематично. Віддавати перевагу слід організаціям, які добре зарекомендували себе за час роботи та мають позитивні відгуки.

Також у процесі оформлення онлайн позик людина може не приділяти належної уваги електронному договору. Вона може поставити електронний підпис на документі, який передбачатиме всілякі надбавки за відсотками, додаткову страховку та інші непотрібні опції. При оформленні в банківській установі клієнт може перепитати та уточнити всі незрозумілі моменти. У випадку з онлайн оформленням отримати консультації не завжди можливо.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.