Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підготуватися до іспиту з водіння?

Ви повинні бути в найкращих умовах і залишатись зосередженими протягом усього заходу. Кандидат має виявити терпіння, бо дорога може бути довгою.

Щоб бути одним із щасливчиків, ось кілька порад та хитрощів, які допоможуть скласти іспит з водіння, а також екзамен пдр 2021 з першого разу.

Як підготуватися до іспиту?

Стрес — один з основних чинників невдач, не кажучи вже про те, що чекати місця на іспиті можна було довго, близько 2 місяців. А до останнього уроку керування вже далеко. Щоб зменшити цей стрес, дуже корисно запланувати 1-2 сеанси водіння за кілька днів до іспиту. Ця підготовка дозволяє кандидатам поставити свої останні питання інструкторам та опрацювати ті моменти, за якими є прогалини чи сумніви.

Крім того, важливо, щоб ці підготовчі заняття з водіння проходили навколо екзаменаційного центру. Це дозволить вам не здивуватися незнайомим маршрутам у день заходу та дозволить вам керувати автомобілем з більшою впевненістю.

Нарешті, важливо перевірити встановлені в кабіні водія, питання внутрішньої та зовнішньої перевірки, а також питання щодо надання першої допомоги. Загалом це дозволяє легко заробити необхідні бали й може схилити шальки терезів, якщо інспектор коливається. Не забудьте повторити тему знаки одностороннього руху, а також інші, які найменше запам'яталися.

Зберігайте концентрацію навіть у разі помилки

Іспит виставляється із кількох балів. Для допуску необхідно набрати мінімум балів без скоєння серйозної помилки. Кожне вміння оцінюється за певною кількістю балів, залежно від ступеня засвоєння. Далеко не всі кандидати ідеальні, і більшість із них не отримає всі бали за кожну навичку.

Таким чином, ймовірно, що кандидат припуститься неточності у своїй поведінці й навіть у якийсь момент припуститься помилки, яка, якщо вона не є усувною, не повинна сприйматися як трагедія. У цьому випадку кандидат повинен зосередитися на тому, щоб після цього здійснювати якнайменше помилок і досягти мети: отримати права водія.

Те саме стосується словесних втручань екзаменатора, які необов'язково є синонімом виключення. Він має на це право, і кандидат має сприймати це як позитивний момент, оскільки ці зауваження мають служити до кінця тесту.

Кандидат на складання іспиту на отримання прав водія залишається молодим водієм, що володіє позитивними якостями і недоліками. Інспектор це знає.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.