Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Нова стрижка - чудова можливість змінитися

Відвідування перукарні або салону краси найчастіше є одним із найприємніших моментів для кожної жінки. Нова стрижка — це можливість змінити себе і змінити своє життя. Не дивно, що жінки люблять виглядати красивими та сяючими!

Відвідування салону краси - це не тільки можливість перевтілитися і стати ще красивішою, це також чудовий привід розслабитися і віддати себе в професійні та дбайливі руки майстра. Новий сезон також кидає виклик із погляду краси, тому необхідно знати про сучасну моду на зачіски! Які женские стрижки 2022 будуть модними? Які тенденції переважатимуть у стилізації?

2022 рік – це повернення до натуральності

Тенденція «повернення до природи» помітна кілька років. Вона переважає у макіяжі, догляді та зачісках. Її найчастіше просувають провідні законодавці моди прямо з модних подіумів. Ідеально укладене і гладко причесане волосся тепер не в моді - навіть "кінський хвіст" не варто зачісувати так ретельно, як раніше! Нехай окремі пасма вільно падають на щоки. Тренд зачіски "прямо з ліжка" дуже зручний тим, що не вимагає від жінок багато часу на укладання - але варто пам'ятати, що така зачіска вимагає ретельного догляду, адже в основі тут лежать здорові та блискучі пасма. Якщо у дівчини довге волосся, тим більше слід зосередитись на ретельному догляді, не варто забувати регулярно мити та зволожувати волосся!

Способи заплести коси

Романтичні, вільні плетива або африканські мінікосички - можна вільно вибирати ту форму, яка більше подобається! Жінки всього світу люблять коси за їх комфорт, чарівність та різноманітність, кожна зможе знайти для себе ідеальний вид плетіння. В наступному сезону будуть найпопулярнішими:

  1. Коси у вигляді корони чи корзини. Ця зачіска ідеально підходить для спекотних літніх днів, а одягнувши легку сукню з квітковим малюнком, ефект вау гарантований!
  2. Вільні плетіння з тонких пасом, так звані колоски. Ця зачіска зроблена трохи інакше, ніж класична коса.
  3. Штучна коса - ідеально підходить для тонкого волосся, адже зачісці легко можна додати об'єм.

Ретро довгий Боб панує у 2022 році

Довгий Боб – це стрижка, яка стала позачасовим атрибутом. Вона надзвичайно універсальна, до того ж її можна вільно змінювати під свої смаки та форму обличчя (довгий Боб - це зачіска, яка найкраще підкреслює риси обличчя). Цього року найпопулярнішою є версія «ретро» без окремих пасом та завитих кінців. Жінки божеволіють від такого стилю, тому що він надзвичайно чуттєвий і жіночний. Однак слід пам'ятати, що така стрижка вимагає ретельного догляду!

Вибравши найбільш підходящу стрижку, варто відвідати улюблений салон краси, розслабитися і довіритися фахівцям, які забезпечать не тільки прекрасний зовнішній вигляд зачісці, але й професійний догляд за волоссям.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.