Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Медичний туризм у Туреччині: поєднуємо відпочинок та лікування

Туреччина – це не тільки чудові курорти та цікаві пам'ятки. Клімат країни сприятливий для покращення здоров'я, зміцнення імунітету та відновлення після хвороби. Турецька медицина стрімко розвивається і виходить на один рівень із США та Ізраїлем. Лікарі проходять стажування у найкращих клініках світу. Саме тому дедалі популярнішими стають медичні тури.

Чому саме Туреччина?

Розвинена мережа державних та приватних клінік у Туреччині дозволяє приймати велику кількість пацієнтів одночасно. Медичні центри оснащені найновішим обладнанням та використовують у роботі сучасні технології. Ось й інші переваги:

  1. До асоціації медичного туризму в Туреччині входять 317 клінік, 48 з яких мають підтверджений сертифікат відповідності світовим стандартам. Більшість їх перебуває у Стамбулі.
  2. Крім медичних центрів, працюють сотні санаторно-курортних комплексів.
  3. У країні працюють філії найвідоміших світових медичних центрів.
  4. Турецька медицина заснована виключно на доказовій базі, прийнятій світовою спільнотою.
  5. За діяльністю лікарів та дотриманням прав пацієнтів стежать спеціальні наглядові органи.

У більшості клінік у вартість лікування входить і проживання, тому вам не доведеться турбуватися про пошук житла. Якщо вас зацікавив медичний туризм, то переходьте на сайт, не гаючи часу.

Які хвороби лікують у Туреччині?

Сьогодні у Туреччині діють як багатопрофільні, так і вузькоспрямовані клініки. Тут лікують будь-які захворювання, зокрема рідкісні генетичні аномалії. У країні розвинені трансплантологія та репродуктивна медицина. Найчастіше іноземці звертаються за наступним лікуванням:

  1. радіохірургія та імунотерапія при онкопатологіях;
  2. корекція зору та імплантація штучного кришталика;
  3. стентування, шунтування, заміна серцевого клапана;
  4. естетична хірургія;
  5. операції із заміни суглобів та консервативне лікування опорно-рухового апарату.

Зверніть увагу, що самостійно організувати поїздку для лікування досить складно. Вам доведеться вибирати клініку та лікаря навмання або проводити довгі години у пошуках відгуків в Інтернеті. Швидше та простіше скористатися послугами спеціалізованого сайту. Повна база медичних центрів та лікарів дозволить підібрати найкращий варіант. Також ви отримаєте всю необхідну допомогу із медичною документацією.

Поєднайте відпочинок та лікування в Туреччині. Ви будете приємно вражені комфортом клінік та якістю медичних послуг, а також доступною вартістю. А бонусом отримаєте захоплюючу подорож, нові враження та знайомства, м'який клімат та морське узбережжя.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.