Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати обладнання для металообробних підприємств?

Метал затребуваний у багатьох напрямках: від машинобудування до виготовлення ювелірних прикрас та напівпровідників. Він класифікується на види та сорти, які застосовуються залежно від технології. Виробництво металу – важлива складова економіки будь-якої країни.

В Україні добре розвинена металургійна галузь. Відповідно, обладнання для металообробних підприємств широко затребуване. Серед надійних постачальників – компанія АКМА. Організація з налагодженими зв'язками та логістикою працює у галузі близько 25 років, представляє сучасні зразки обладнання для металообробних підприємств. До послуг клієнтів проєктний відділ та ремонтна бригада.

Особливості асортименту

Компанія АКМА забезпечує металообробні підприємства всім, що необхідно для їх повноцінної та безперебійної роботи. До каталогу входить не тільки обладнання, а й різноманітний інструмент:

  1. згинальний;
  2. ріжучий;
  3. пробивний.

Крім токарних, фрезерних, розточувальних, відрізних, балансувальних та інших груп верстатів представлений широкий вибір пресів. Вони відрізняються за принципом роботи та напрямком використання, у зв'язку з цим класифікуються за групами:

  1. кутовисічні;
  2. гідравлічні;
  3. механічні;
  4. координатно-пробивні.

До асортименту входять ножиці – механічні, гільйотинні, без яких не обходиться виготовлення деталей. Великий попит мають валкові машини, і все це є в АКМА. Зацікавлені покупці мають можливість вивчити асортименти в електронному каталозі. Якщо виникли запитання, співробітники фірми дадуть на них вичерпну відповідь. За спиною кожного чудова підготовка, регулярні стажування та практика на заводах-виробниках.

Продукція світового рівня

Серед партнерів АКМА виробники з низки країн. Багато постачальників мають спеціалізацію. Наприклад, корейська компанія HANKOOK Machine Tools зосередилася на виробництві верстатів, що оснащені ЧПК. Це функція числового програмного управління, що дозволяє ставити робочі процеси. У тому числі традиційні токарні верстати. Приклад – серія Hanturn. Основну робочу функцію на ньому виконує шпиндель, оснащений асинхронним двигуном.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.