Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні переваги житлового комплексу «Скай Сіті»

Житловий комплекс «Скай Сіті» – це проєкт найвідомішої в Україні будівельної компанії «Будова». ЖК зводиться в затишному спальному районі Одеси, включаючи квартири різної площі та планування.

Коротка інформація про житловий комплекс «Скай Сіті»

ЖК відрізняється лаконічними урбаністичними фасадами. Проєкт передбачає створення на території житлового комплексу розвиненої інфраструктури, щоб мешканці та гості почувалися тут максимально комфортно. Будівельна компанія «Будова» впорядковує територію та проводить комплексне освоєння території кварталу – завдання у тому, щоб створити затишне середовище для життя.

Переваги житлового комплексу «Скай Сіті»

Серед плюсів проєкту БК "Будова" можна виділити:

  1. розвинену інфраструктуру локації;
  2. вільний від проїзду автомобілів двір;
  3. багаторівневий паркінг;
  4. гарне оформлення будинків;
  5. широкий вибір квартир із різними плануваннями.

Детальну інформацію про житловий комплекс можна отримати на сайті БК «Будова», тут же вказані адреси та телефони офісів продажу. ЖК «Скай Сіті» будується в районі з розвиненою інфраструктурою, поряд знаходяться важливі об'єкти: школи, аптеки, поліклініки, заправки, банкомати та інше. Також поблизу є ресторани, кафе та інші заклади, в яких можна відпочивати, у тому числі всією сім'єю. Сучасна квартира в «Скай Сіті» - це вигідні інвестиції.

Будинки здаються у кілька комплексів. Фінальний комплекс поєднує інноваційні будівельні рішення на ринку нерухомості Одеси, включаючи сучасну систему рекуперації повітря.

Подивитися, як виглядає житловий комплекс «Скай Сіті» можна на сайті будівельної компанії «Будова». Портал пропонує користувачам дуже зручний функціонал, включаючи:

  1. можливість стежити за будівництвом ЖК (трансляція з будівництва);
  2. фільтр для підбору квартир з урахуванням площі, вартості та іншого;
  3. відео з аерооблітом житлового комплексу (дає уявлення про локацію);
  4. докладний опис будівництва кожної секції ЖК;
  5. можливість подивитись краєвиди з вікон квартир на різних поверхах.

На сайті дається докладний опис житлового комплексу, у тому числі вказуються планування квартир (заходьте, вивчайте варіанти та підбирайте житло, яке вас влаштовує). Тут же є можливість ознайомитись з технологіями, що використовуються під час будівельних робіт, а також залишити заявку на консультацію та зворотний дзвінок – фахівці зв'яжуться з вами у зручний час.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.