Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості придбання автомобіля із США

Купівля вживаного автомобіля із США пов'язана із низкою складнощів. Щоб успішно та вигідно вирішити проблеми, пов'язані з проведенням цієї угоди, слід скористатися послугами надійної логістичної компанії, яка забезпечить якісне перевезення транспортного засобу.

До речі, якщо ви хочете придбати автомобіль Audi A3 з Америки, то радимо перейти за посиланням https://avtoboom.com.ua/catalog/brand/audi/model/a3/ вже зараз.

При виборі такої компанії необхідно переконатися в тому, що у сервіс, що надається нею, входять:

  1. підбір авто на аукціоні відповідно до індивідуальних вимог замовника;
  2. оформлення правочину з урахуванням усіх бюрократичних нюансів;
  3. перевезення та митне оформлення авто;
  4. ремонт або переоснащення авто (у разі потреби);
  5. оформлення сертифіката та постановка авто на облік.

Переваги покупки автомобіля зі США такі:

  1. Невеликий пробіг. Багато українських автовласників їздять на своїх машинах доти, доки вони не вичерпають свій ресурс повністю. У американських автовласників інша психологія – вони користуються своїми машинами, доки не закінчиться страховий період.
  2. Хороший технічний стан. Навіть в автомобіля, що потрапив в аварію зі США, непотерпілі частини зазвичай зберігаються в ідеальному стані, що пояснюється відмінним станом доріг, сприятливими кліматичними умовами, високою якістю пального і нетривалим терміном експлуатації.
  3. Багатий вибір. Асортимент автомобілів, що виставляються на аукціони в США, настільки великий, що будь-який покупець може швидко знайти підходящий для себе варіант.
  4. Повна комплектація. Конкуренція на американському автомобільному ринку дуже гостра, тому виробники прагнуть оснащувати не лише нові, а й уже звичні моделі якнайкраще.
  5. Висока надійність. В Америці дуже суворо караються будь-які махінації з автотранспортом. Тому в картці товару вказується інформація, що повністю заслуговує на довіру, про пробіг, кількість колишніх власників, аварії, в які потрапляв автомобіль, і про його поточний технічний стан.
  6. Доступна ціна. Навіть з урахуванням усіх витрат на перевезення, розмитнення та ремонт купувати автомобіль із США набагато вигідніше, ніж аналогічну машину з Європи.

Поряд з перерахованими перевагами придбання автомобіля зі США існують деякі недоліки цього рішення, які необхідно враховувати. Головний з них полягає у тривалому часі очікування. Щоб доставити таку машину покупцю морем, потрібно від шести до восьми тижнів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.