Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги картонної упаковки для хендмейду

Упаковка з картону не втрачає своєї популярності. Все завдяки доступності матеріалу, його легкості та здатності набувати чіткої геометричної форми. Якщо вам потрібні картонні коробки, Харків – місто, де це можна зробити на найвигідніших умовах. У нашому магазині є великий асортимент такої продукції за низькою вартістю.

Коробка з екологічного картону дозволяє прикрасити її будь-якими декоративними елементами (блискітки, стрази, стікери, стрічки та ін.). Замовити коробки можна на сайті bru.store/korobki-samosbornye-dlya-myla.

Сфера застосування виробів

Крафт-коробка із щільного картону - екологічне пакування для натурального мила ручної роботи або косметики, зроблене своїми руками. У коробках стильно виглядають будь-які ваші вироби: парфумерія, мило та свічки ручної роботи, подарункові бокси та багато іншого. Гарно оформлена коробка демонструє ваш товар, продає його.

Для створення індивідуального подарунка та творчих робіт. Проста та стильна упаковка від BRU.STORE для ваших робіт. Гарно виглядають коробки, прикрашені стрічкою, декоративними бирками та іншими елементами. Коробочка йде в розібраному вигляді (складається дуже просто та легко).

Самозбірна коробка, яка збирається за допомогою язичкових з'єднань без використання клею, скоб або будь-яких клейких стрічок. Основна сфера її використання – це транспортування та зберігання товарів плоскої форми. Завантажити велику кількість продукції транспортний засіб з її допомогою не складе. Є купити тару оптом від виробника, її ціна буде дуже доступною.

Переваги виробів:

  1. на картонні коробки ціна дуже низька, тому їх вигідно закуповувати оптовими партіями;
  2. коробки легкі і не створюють зайвих проблем при розвантаженні та перевезенні товарів;
  3. картон надійно захищає предмети від пилу, бруду та механічних пошкоджень;
  4. матеріал екологічно чистий та дихаючий.

Переваги гофротари для пакування мила ручної роботи

Коробка виготовляється з білого, бурого або кольорового гофрокартону – екологічно чистої сировини, яка не завдає шкоди здоров'ю людини та навколишньому середовищу, оскільки повністю розкладається та може перероблятися вдруге.

Тара надійно захищає вміст від пилу, механічних пошкоджень та вологого повітря, легко збирається та придатна для багаторазового використання.

Може використовуватися для продукції як непродовольчого, і продовольчого призначення, сипких продуктів і фасованих товарів. Такі коробки мають презентабельний зовнішній вигляд і розраховані на багаторазове відкривання та закривання.

У нас ви зможете чотириклапанні картонні коробки купити різних розмірів. Вироби створені з надійного картону та відповідають високим стандартам якості. Наші консультанти допоможуть підібрати необхідний товар та швидко оформлять замовлення. Доставляємо будь-які партії коробок точно вчасно. Наша продукція повністю відповідає вимогам Держстандарту.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.