Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Новинки модельного ряду Geely

Компанія Geely вже 9 червня виведе на китайський авторинок нову повністю електричну версію хетчбека Emgrand GS. Новинка під назвою GSe обійдеться приблизно 110 000 юанів з урахуванням держсубсидій. Ще два роки тому бензиновий Geely Emgrand GS презентували на Московському автосалоні, причому для СНД ім'я змінили на Emgrand Cross. У СНД моделі мали почати постачати з Білорусі ще в 2017 році, але компанія перенесла терміни. Сьогодні автомобіль отримав електричний варіант виконання, який відрізняється від звичайного хетчбека лише переглянутими бамперами та фальрадіаторними ґратами.

Новий Geely Emgrand GSe отримав доопрацьований електромотор потужністю 163 кінські сили від седана Emgrand EV. Літій-іонна батарея на 52 кВт/год забезпечує запас ходу 353 кілометри. Що стосується інтер'єру, Geely Emgrand GSe обладнали «шайбою» замість важеля КПП, цифровою панеллю приладів, мультимедійним комплексом з 8-дюймовим тачскрином, системою для очищення повітря ION і сидіннями з підігрівом.

Технічно новий китайський електромобіль 2021 отримав посилену підвіску, а завдяки адаптації шасі авто під елементи живлення, обзавівся чудовою курсовою стійкістю. Отже, новий китайський електромобіль 2021 року Emgrand GSe відрізняється від паливного одноплемінника кількома "штрихами". Мабуть, автовиробник поклав на них завдання наголосити на приналежності вже знайомого нам кросовера до абсолютно нового, електричного типу авто.

На нашому сайті досить багато інформації про різні варіації автомобіля Geely Emgrand. Інформацію про них Ви можете знайти як в основних розділах сайту на головній сторінці, так і через рядок «Пошук».

На сьогоднішній непростий економічний період у світі, китайські автомобілі є найдоступнішими за ціною та змістом.

Китайський виробник з ім'ям Geely зайнявся розробкою фірмової стилістики Energy Storm, що перекладається як буря енергії.

Першим сімейством є модель міського позашляховика Boyue X, якому дизайнери змогли надати своє бачення «ікоподібної» стилістики. На підході вже другий представник від імені Emgrand L.

Geely Emgrand L 2022

Це бюджетна версія чотиридверного седана і, по суті, його оновлена та доопрацьована, що пройшла рестайлінг масштабного характеру.

З появи Emgrand GL минуло 5 років, але щороку автомобіль зазнавав незначних змін. Новий автомобіль горезвісного «ІКС» не можна розпізнати, проте збережена локалізація п'ятикутного щита – фірмова символіка Geely.

Огляд зовнішнього вигляду Geely

Дивлячись на зовнішній вигляд, можна помітити, що дизайнери черпали своє натхнення з образів родинних паркетників Geely Atlas та Geely Coolray.

Загалом кузов залишився колишнім, але введений недавно в розробку новий фірмовий стиль Energy Storm змусив конструкторів скоригувати його передню частину.

Новий седан від Джилі

Збільшено габарити всіх без винятку повітрозабірників. Головна оптика, включаючи задні ліхтарі, набула світлодіодного наповнення (вже з базової комплектації).

Зовнішні панелі також змінені, крім даху. Навіть дверні виштампування стали іншими.

Окремої уваги варто радіаторні ґрати – інженери технічно розділили її на дві зони. Верхня половинка має невеликі розміри, тоді як нижню частину розробники вирішили зробити велику.

Зрештою це породжує ілюзію, що грати закриває собою майже весь передок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.