Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як відрізнити оригінальні речі Louis Vuitton

Як розпізнати оригінальний гаманець Луї Вітон?

Продуманий дизайн, елегантна зовнішність і висока якість - саме такі принципи, якими створюються товари французького флагмана моди. Гаманці не стали винятком. Є кілька ознак, за якими можна визначити, що за виріб вам пропонують (детальніше на сайті https://original-stuff.info/):

  1. У порівнянні з сумками фірмові гаманці дешевші, але вони все одно не можуть коштувати менше ніж сто доларів за штуку.
  2. Компанія дуже відповідально підходить до питання транспортування виробу. Тому всі гаманці спочатку поміщаються в чохол, а потім в коробку. У комплекті йде сертифікат виробу.
  3. Використовується та сама секретна канва. До речі, вона відрізняється високою зносостійкістю, так що справжній гаманець можна носити роками, і він не постраждає.
  4. На виробі обов'язково присутній лейбл і логотип компанії, їх особливості такі ж, як у сумок.
  5. Шви прострочені дуже добротно, вони симетричні та акуратні, як і малюнок на виробі. У справжньому гаманці не може бути ниток, що стирчать або потертостей швів.

Окуляри Louis Vuitton

Асортименти цієї компанії не обмежений текстилем. Луї Вітон пропонують якісну оптику за не найдоступнішими цінами. Будьте обережні: якщо підробка гаманця, палантину, сумки або рюкзака вдарить лише за вашим самолюбством, то покупка неякісної підробки окулярів потенційно небезпечна для зору. Ось що потрібно знати про їхні оригінальні окуляри Луї Вітон:

  1. На внутрішній стороні дужок повинен розташовуватися серійний номер.
  2. На звороті дужок знаходиться інформація про відповідність виробу європейським стандартам, тобто значок CE.
  3. У комплекті йдуть коробка, футляр для окулярів, чохол та ганчірочка для протирання. Все фірмове, із логотипами.
  4. Фірмова коробка виготовляється темно-коричневою зовні та бежевою всередині. Вона має висувну частину. Упаковку перев'язують мотузкою, на дотик схожою на шкіру.
  5. На кожній коробці є язичок. Потягнувши за нього можна зручніше відкрити коробку.
  6. До окулярів повинен додаватися роздрукований на якісному кольоровому папері сертифікат.

Особливості оригінального ременя

Французькі законодавці моди досягли успіху у виготовленні прекрасних речей і для жінок, і для чоловіків. Останні особливо цінують фірмові ремені — неодмінний атрибут успішного бізнесмена або витонченого городянина.

Звичайно, китайці охоче підробляють і їх.

Колір

Оригінальні ремені Louis Vuitton є у продажу в обмеженій різноманітності кольорів. Підробки ж можуть бути пофарбовані в найсміливіші відтінки. Тому на зовнішній вигляд вибраного ременя бажано подивитися на офіційному сайті.

Оригінал виробляють у трьох кольорах: ебеновому, графітовому та блакитному.

Візерунки та логотип

Малюнок на справжньому ремені Initials Damier не починається із цільного квадрата. Має бути або його половина, або третина. Шахраї часто втрачають це на увазі.

На ремені часто є найменування бренду. Напис має розташовуватися симетрично. Неприпустимо її обрізання або наявність орфографічних та інших помилок.

Уздовж ременя повторюється напис Louis Vuitton Paris. Вперше вона зустрічається на десятому з початку цілому квадраті, потім повторюється через кожних десять. Шрифт фірмовий, з круглою буквою «O». Напис розташовується навскіс і читається від лівого нижнього кута клітини до правого верхнього.

Пряжка

Велику увагу виробник робить пряжці ременя. Вона кріпиться за допомогою високоміцних та стійких до окислення гвинтиків, їх головки видно на звороті ременя. Колірна гама пряжки відповідає ременю.

Колір цього елемента залежить від фарбування самого ременя.

  • графітовий - золота пряжка;
  • ебеновий - коричнева матова;
  • блакитний - золота.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.