Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ryanair планує масштабне розширення своїх авіарейсів з України до Європи

На літній сезон 2022 авіакомпанія Ryanair планує довести кількість своїх міжнародних рейсів з України до 90 за рахунок додавання ще 13 напрямків.

У керівництві авіакомпанії Ryanair зазначають, що починаючи з весни 2022 року очікується "...наймасштабніший за весь час літній розклад польотів з України". У рамках цієї програми авіакомпанія додає ще 13 нових рейсів, а загалом їх буде 90.

Ось про які нові авіарейси йдеться:

  1. з Одеси: Брюссель-Шарлеруа, Лондон-Станстед, Венеція Марко Поло;
  2. з Києва: Брюссель-Шарлеруа, Корфу, Стокгольм-Арланда;
  3. зі Львова: Барселона, Брюссель-Шарлеруа, Гданськ, Нюрнберг, Стокгольм-Арланда, Загреб;
  4. з Херсона – Варшава-Модлін.

Авіакомпанія заявляє, що розширення маршрутної мережі стало можливим завдяки підписанню угоди про "відкрите небо" України з Євросоюзом. Відразу після цього Ryanair планувала розмістити у 2022 році в одному з українських аеропортів власну базу для двох десятків авіалайнерів.

"У відповідь на підписання угоди про "відкрите небо" ми раді опублікувати наш наймасштабніший літній розклад в Україні, пропонуючи нашим клієнтам понад 230 щотижневих рейсів по 90 маршрутах, у тому числі 13 нових, таких як Корфу, Гданськ, Лондон, Нюрнберг, Венеція, Варшава та інші... Об'єднання повітряного простору ЄС та України відкриє нам шлях до потенційного базування літаків в Україні після того, як найближчими роками буде поставлено 210 літаків Gamechanger", - прокоментував комерційний директор Ryanair Джейсон Макгінес.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.