Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати тренажерний зал: 6 важливих факторів, які слід враховувати

При визначенні того, як вибрати тренажерний зал, важливо враховувати зручності та пропозиції об'єкту. Від гостьових привілеїв та годин роботи до місця розташування та додаткових привілеїв – все це може покращити (або зіпсувати) ваше відвідування тренажерного залу. І гей, завжди приємно мати доступний план, щоб ви могли більше зосередитись на тому, щоб бути у формі, а не на бюджеті.

Ось шість факторів, які слід враховувати під час вибору тренажерного залу, сумісного з вашим способом життя.

1. ГОДИНИ РОБОТИ ТРЕНАЖЕРНОЇ ЗАЛИ

Між роботою, сім'єю та (звичайно) сном – у вас не так багато вільного часу. Так що фітнес-клуб, який пізно відкривається і рано закривається, швидше за все, не працюватиме відповідно до вашого графіку.

При виборі тренажерного залу, наприклад, такого як https://trystyhii.com.ua/services/trenazhernyj-zal/, дізнайтеся не тільки про годинник, але і про те, що саме пропонується в цей час. Коли з'являться тренери? Чи є зручності чи секції тренажерного залу, які закриті у певний час? Важливо мати чітке уявлення про години та пропозиції клубу, щоб ви могли відповідним чином спланувати графік тренувань.

2. ВАРІАНТИ НАВЧАННЯ

Кожен підходить до сеансу поту по-різному; в той час як деякі можуть мотивувати і спрямовувати себе в рутині, інші потребують керівництва професіонала. Одні любителі фітнесу підживлюються енергією групових тренувань, інші воліють заняття віч-на-віч.

При виборі тренажерного залу важливо вивчити різноманітність варіантів тренувань у кожному місці, які допоможуть вам не збитися зі шляху до досягнення ваших цілей.

3. ПРИВІЛЕЇ ГОСТЯ

Частиною привабливості відвідування тренажерного залу є привілеї, які ви отримуєте за членство. Але кожен тренажерний зал варіюється в залежності від того, що вони пропонують.

Деякі клуби надають гостьові перепустки, щоб ви могли нарешті умовити свого найкращого друга або партнера потренуватися з вами. Інші спортзали пропонують безкоштовні смузі або сніданки (привіт, рогалики!) просто за те, що ви є частиною спільноти. Деякі навіть пропонують онлайн-портали та форуми, щоб ви могли знайти підтримку та натхнення у своїй подорожі з фітнесу. Крім того, багато клубів пропонують спеціальні послуги, наприклад, масаж, тому не забудьте запитати про їхній вибір.

Також важливо чітко розуміти, що не пропонується та які можуть бути компроміси.

4. РОЗМІЩЕННЯ КЛУБІВ

Наявність тренажерного залу поряд з вашим будинком або місцем роботи підвищує можливість того, що ви зможете тренуватися кілька разів на тиждень. Якщо ви вибираєте вітчизняну франшизу, високі шанси, що у вас буде хоч би кілька місць у вашому місті.

5. ЯКІСТЬ ОБ'ЄКТУ

Звичайно, фітнес - це не зовсім безлад, але мати чисте та просторе приміщення для занять неймовірно важливо. Зрештою, хто хоче боротися з грудками пилу, пліснявою чи брудом, коли вони намагаються розвинути свою швидкість та витривалість?

Перш ніж ви приєднаєтеся, спортивні зали зазвичай пропонують екскурсію, даючи вам можливість оглянути сцену і взяти до уваги умови і те, наскільки комфортно ви себе почуваєте. Перевірте, чи пропонує тренажерний зал високоякісне обладнання у (хорошому) робочому стані.

6. ЗАГАЛЬНА ЦІННІСТЬ

Пам'ятайте, що не всі спортзали за 10 доларів на місяць однакові. Подумайте про цінність, яку ви отримуєте, і якою ціною. Чи вкладає персонал турботу та зусилля у розвиток спільноти, створення чистого та безпечного простору та надання безлічі варіантів та зручностей?



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.