Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Franke - функціональність, практичність та якість

Витяжки Franke створені компанією, яка понад сто років постійно вдосконалює свою продукцію. Ця продукція підходить як для класичних, так і для сучасних кухонь.

Усю продукцію Franke поєднують:

  1. корисні функції;
  2. енергозберігаюче освітлення;
  3. міцні матеріали.

Чому варто вибрати витяжки цієї марки?

Всі витяжки Franke об'єднує те, що вони можуть працювати як у витяжному, так і в абсорбуючому режимах. Якість матеріалів, що використовуються під час виробництва витяжок, надзвичайно важлива. Чим вона краща, тим більша гарантія того, що вытяжка Франке справно працюватиме і довгий час зможе підтримувати хороший технічний стан та високу продуктивність.

Найчастіше для виготовлення витяжок Franke використовуються:

  1. нержавіюча сталь, також звана хромонікелевою нержавіючою сталлю. Це сталь з домішкою хрому та нікелю, яка надає поверхні блиску. Чим товстіший використовується листовий метал, тим міцніша та стійкіша витяжка;
  2. загартоване скло, яке можна гнути (завдяки чому воно має різні форми). Загартоване скло найчастіше буває білого або чорного кольору;
  3. сталь із покриттям. Тобто сталь із високоякісним порошковим покриттям вибраного кольору. Це означає, що при покупці витяжки можна вибрати колір, що відповідає дизайну кухні.

Витяжка Franke: тиха робота та висока ефективність

Дві особливості витяжок, на які користувачі найчастіше звертають увагу при покупці, - це їхня тиха робота і висока ефективність.

Гучна робота витяжки може перешкоджати її використанню під час приготування їжі, що, своєю чергою, сприяє забрудненню повітря, швидкому зносу меблів та залишенню масляної пари. Безшумний гаджет – це витяжка, яка працює на першій передачі, видаючи шум нижче 50 дБ та має мінімальну продуктивність 200 м3/год. Це дозволить готувати у спокійній обстановці.

До речі, якщо вас також цікавить смеситель для кухни Франке, то переходьте за посиланням вже зараз.

Витяжка Franke: цікаві рішення щодо використання та управління

Виробники витяжок намагаються йти в ногу з часом та оснащувати свої пристрої сучасними технологічними рішеннями. Бренд Franke у виробництві витяжок пропонує, серед іншого, такі функції:

  1. регулювання швидкості;
  2. таймер, що дозволяє вимкнути витяжку через певний час;
  3. системи звукоізоляції для роботи двигуна, завдяки яким витяжки можуть досягати гучності нижче 50 дБ на першій передачі;
  4. керування ковзанням - за допомогою повзуна, розташованого в нижній частині витяжки.

Людям, які шукають візуально цікаві витяжки, варто звернути увагу на бренд Franke, бо:

  1. ці витяжки підходять як для класичних, так сучасних кухонь;
  2. на етапі виробництва використовуються якісні матеріали (нержавіюча сталь, загартоване скло);
  3. доступні моделі, які відрізняються дуже тихою роботою та водночас високою ефективністю.

Витяжки Franke мають цікаві технологічні рішення, що полегшують повсякденне використання пристрою (наприклад різні типи управління, блокування від дітей, периферійне всмоктування).



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.